Sherlock Holmes: Kde se schovává Jamie Moriarty?

Jamie Moriarty se sice Sherlockovi i fanouškům seriálu Jak prosté tak trochu ztratila z očí. Nikdo jí však nemůže upřít to, že byla patrně nejdůležitější a nejkomplikovanější ženou života tohoto detektivního génia. A v seriálu zanechala řádnou stopu. Mrkněte, co dělá její představitelka.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Nebojí se výzev

Natalie Dormer se před pár dny řádně proběhla! Hvězda Tudorovců, Sherlocka Holmese nebo například Hry o trůny se totiž koncem dubna vydala zdolat London Marathon. Dormer navíc tuto výzvu neabsolvovala prvně. Debut si odbyla už v roce 2014.

Za kolik uběhla maraton?

Zatímco poprvé uběhla trasu za 3 hodiny a 50 minut, letos se zhruba o 30 sekund pohoršila. Podle jejích slov ji to sice trochu otrávilo, na druhou stranu zdůraznila, že běží pro dobrou věc – konkrétně na podporu organizace pomáhající dětem.

Mimochodem maratony běhá i představitel seriálového Sherlocka Jonny Lee Miller – ten londýnský si střihl v roce 2008. A uběhl ho za 3 hodiny, 1 minutu a 40 sekund!

Fantasy i horor

Kromě sportovních aktivit však má Dormer co dělat i v herecké branži. Minulý týden měla na HBO premiéru 6. řada seriálu Hra o trůny, kde hraje další “osudovou” ženu – Margaery Tyrell. Jejím zatím posledním filmovým počinem je horor Les sebevrahů, kde si zahrála dvojroli.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.