Sexy týpek Adam Kaufman. Jakými slavnými seriály prošla hvězda Ve službách CIA?

Hned několika kultovními seriály prošla hvězda Ve službách FBI Adam Kaufman. Mrkněte, kde všude se modrooký fešák objevil a jaké prvenství mu náleží. Další díl seriálu Ve službách CIA uvidíte v sobotu od 22.15 na Prima Love.

Pusa, která se zapsala do historie

Nebudeme vás napínat dlouho. Adam Kaufman si totiž střihl postavu Ethana v populárním teenagerském seriálu devadesátých let Dawsonův svět. A právě Ethan se s dalším hrdinou Jackem McPhee, kterého ztvárnil Kerr Smith, vášnivě políbili. Co na tom? Nu, byl to první polibek gayů v televizi.

Týpek, který svedl Buffy

Koncem devadesátek se Kaufman objevil i v další hitovce, v Buffy: Přemožitelce upírů. Tady si střihl roli milence hlavní hrdinky Parkera Abramse. S některými kolegy a kolegyněmi z tohoto slavného projektu, kde mimo jiné začínal i představitel Castla na zabití Nathan Fillion, pak Kaufmana pojí i to, že se objevili jako vedlejší postavy v další legendární “teenegerské” záležitosti. Tou byla Veronica Mars a kromě Kaufmana v seriálu o amatérské detektivce ze střední školy měly role například Alyson Hannigan nebo Charisma Carpenter.

Přišla i role v projektu Stevena Spielbergera

Velká příležitost Kaufmanovi přilétla po roce 2000, tehdy se totiž zapojil do sci-fi seriálu Taken – Uneseni spoluprodukovaném Stevem Spielbergem. V dramatu o rodinách, které poznamenalo to, že někoho z jejich blízkých unesli mimozemšťané, si zahrál po boku Dakoty Fanning a další kolegyně z Buffy, Julie Benz. Tu si mimochodem můžete pamatovat jako Ritu ze seriálu Dexter.

Charlie je v ohrožení

Co přinese další díl Ve službách CIA? Dramatický závěr první řady! Charlie dá její práce pořádně zabrat a kolegové se jí budou snažit pomoct na dálku. Na pořádnou dálku.

Podaří se?

Uvidíte v sobotu od 22.15 v dalším dílu seriálu Ve službách CIA na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.