Sex ve městě: Jak se proměnila Carrie?

Sex ve městě oslavil na začátku června patnáct let od premiéry. Hlavní ambasodorkou seriálu je newyorská novinářka Carrie Bradshaw, která se stala ikonou. Podívejte se, jak vypadaly její proměny během seriálu.

Carrie Bradshaw. Sloupařka časopisu New Yorker se každý díl pouští na tenký led. Téma sex, vztahy a jeho propojení nemůže dělat žádná šedá myš. Carrie je extravagantní tak, jak se na pravou Newyorčanku sluší a patří. Její módní styl se zrcadlí společně s dobou a momentálním rozpoložením jejich milenců.

První série je skoro bez podpatků

Carrie byste v první sérii skoro nepoznali. Vykračuje si to po newyorských chodnících se svým gay kamarádem a přemítá o svých vztazích. Bez podpatků a v klobouku s tenkou krempou, který jsme tak rády odložily s koncem devadesátých let, protože připomínal nenáviděné výlety na ryby a Spice Girls. Jediný lov, který logicky mohl nastat, byl ten podobající se nočním eskapádám s mladým Bradleym Cooperem a pomstou expřítelům.

Za vším hledej muže

Pan Božský, statný truhlář nebo nešťastný spisovatel Burger, i tihle pánové ovlivňovali vzhled hlavní hrdinky Sexu ve měste. Vy se podívejte na to, jak se Carrie měnila s počtem přibávajících vrásek ze svých lásek.

Jaká "Carrie" se vám líbila nejvíc? Můžete s námi diskutovat na našich Facebookovských stránkách Prima love!

Sex ve městě slaví 15 let od první premiéry!

Kdo vlastně jen Pan Božský mimo seriál? A znáte jeho jméno v seriálu?

Co vězí za tak fenomenálním úspěchem Sexu ve městě? Je to opravdu jen sex?

Na Sex ve městě se dívejte každý všední den ve 22.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.