Sex ve městě: Carrie dostane neslušný návrh

Konečně se opět můžete díky Prima love vydat na cestu New Yorkem a s naší čtveřicí Carrie, Charlotte, Mirandou a Samanthou, které neustávají v lovu lásky, diskutovat o sexu. Stejně jako ony už o sexu víte hodně, ale stále je na co se zeptat!

Carrie, která prožila velmi ošklivý rozchod, postupně otvírá srdce jinému. Nyní je to rozvedený politik Bill Kelley, který zrovna kandiduje na šéfa newyorského kontrolního úřadu. Avšak tento distingovaný pan politik Carrie velmi překvapí, předloží jí velmi neslušný návrh... Co může ještě Carrie překvapit?

Otázkou však zůstává, jestli bude Carrie schopná ze své hlavy dostat pana Božského, a to hlavně poté, co se z ranních novin o něm a jeho nové přítelkyni Natashe dozví skličující zprávu. Steve Mirandě konečně vyjeví svoje city, ale co na to Miranda? Bude její seznam pro a proti nahrávat Stevovi?

To Samanthin seznam o jejím novém objektu vášně bude velmi stručný: Je mrňavý! Dá mu přece jenom šanci?

Úterní dávka Sexu vám to poodhalí v úterý ve 22.45 na Prima love!

Kristýna Lavická

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.