Sex ve městě: Alanis Morissette se líbá s Carrie!

V seriálu Sex ve městě se k natáčení připojilo mnoho slavných osobností, a to i takových, které byste nečekali. Podívejte se na ty nejslavnější!

Patří mezi ně například jeden z dvojice nejznámějších detektivů Muldera a Scullyové. Je to právě David Duchovny, který ztvárnil postavu charizmatického Carriina spolužáka ze střední školy, jemuž Carrie okamžitě podlehne. Ovšem ani tentokrát Carrie neměla štěstí na „normálního“ muže, protože Jeremy, kterého Duchovny hraje, nepobývá v hotelu, jak se Carrie domnívala, ale v psychiatrické léčebně.

Sexuální idoly se do Sexu ve městě jen hrnou!

Scenáristé pro jednu epizodu zamýšleli angažovat jednoho z nejsvůdnějších newyorských herců, Aleca Baldwina, kterému ji napsali přímo na míru. Baldwin však tuto nabídku odmítl. Scenáristé ale nelenili a hledali jiný sex symbol, a tím nemohl být nikdo jiný než George Clooney. Ten nabídku okamžitě přijal, avšak kvůli nedostatku času se v seriálu neobjevil. Nakonec tvůrci seriálu obsadili Mathewa McConaugheyho, kterého můžete znát z filmů Obhájce, ze sci-fi thilleru Kontakt nebo z komedie Jak ztratit kluka v 10 dnech.

Vedle slavných herců se v seriálu objevili překvapivě i zpěváci, kteří si od mikrofonu odskočili před objektivy kamer, a to ne jen proto, aby si s Carrie zahráli hru twister, ale aby jí i trochu zamotali hlavu. Zde je řeč o neodolatelném zpěvákovi Jon Bon Jovi, který se svou kapelou zrovna připravoval nové album v New Jersey. Jeho skupina však svého frontmana mileráda pustila zahrát si v jednom z nejslavnějších seriálů všech dob. Co Bon Jovi provedl Carrie, si můžete přečíst právě tady!

Carrie a její první lesbický polibek

Opravdovým šokem však bude středeční díl, ve kterém se Carrie potká s kolouškem Seanem, jenž Carrie zavede na oslavu pořádanou Seanovým bývalým přítelem! Tam si Carrie ke svému vlastnímu překvapení zahraje flašku a má políbit ženu sedící naproti ní. Tou ženou není nikdo jiný než Alanis Morissette! Zpěvačka, známá hlavně díky songu Ironic, si však posteskla, že líbání se Sarah Jessikou Parker nebylo tak vzrušující, jak čekala, což způsobil aktuální Carriin citový stav.

Proč se Carrie necítila ve své kůži, se dozvíte ve středu na Prima love ve 22.15!

Kristýna Lavická

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.