Seriály a filmy

23. srpna 2011 15:00

Petr Souček

Seriál Sex ve městě s vysokou sledovaností

Pondělí 22. srpna se neslo nejen ve znamení teplotních rekordů. Vysoká čísla zaznamenala i sledovanost pátého dílu seriálu Sex ve městě na Prima LOVE.

Díl s názvem Síla ženského sexu přesáhl hranici 1% ratingu v cílové skupině Dospělí 15+ a jeho podíl na trhu v dané cílové skupině dosáhl 4,69 %. Diváci si tak v první řadě seriálu, vysílaného v Americe před dvanácti lety, s chutí připomínají retro atmosféru manhattanského spolku dobře situovaných žen v čele s novinářkou Carrie.

Seriál Sex ve městě patří do úspěšného tria seriálů Prima LOVE vysílaných po dvaadvacáté hodině. Spolu se seriály Láska je Láska a Tajný deník call girl přináší divákům Prima LOVE příběhy z různých metropolí se sexuální tematikou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.