Seriály a filmy

12. listopadu 2015 08:00

Petra Kloidová

Seriál Bez hranic okoření talentovaná herečka a dívka z Playboye

Na brutální klub se tentokrát zaměří členové vyšetřovatelského týmu v seriálu Bez hranic. Rozbít organizaci, která má na svědomí lidské oběti, se chystají Sebastian a jeho bývalá partnerka Kathrin. Tu si střihla německá herečka Florentine Lahme, která potěší nejedno (nejen) pánské oko.

Další díl seriálu Bez hranic uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Od slovíček před kameru

Komisař Rex, Kobra 11, komedie Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách. Ale i ultrabéčková Legenda o upírech (kde se objevila po boku Christophera Lamberta) či oldschool horor Hmyzáci. Po boku Tilla Schweigera se objevila taky v komedii s brutálním názvem Zajíček bez oušek. To jsou některé snímky a seriály, kde jste tuhle jednačtyřicetiletou Berlíňanku mohli zahlédnout.

Japonština a angličtina, pak herectví

Florentine s herectvím nepočítala odjakživa. Nejdřív si totiž dala 4 semestry japonštiny a angličtiny na vysoké, než si řekla, že je pro ni herectví to pravé ořechové. Na druhou stranu právě znalost angličtiny jí nejspíš pomohla při konkurzech na role v některých zahraničních produkcích – třeba v kanadském sci-fi seriálu Stav beztíže.

Kráska z Playboye

A teď pozor! Pohledná blondýna totiž zdaleka nepůsobí jen před kamerou. Za pozornost stojí třeba její letošní pózování pro Playboy. A krom toho se dříve také objevila například v časopise Maxim.

Takhle jí to pak sluší jako Kathrin v seriálu Crossing Lines.

Fiktivní tajemství

Právě s postavou Kathrin se možná pojí i jedno seriálové tajemství. A ve čtvrtek bude nakousnuto! O co se jedná? A zabodují bývalí partneři v obtížné akci?

Uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.