Seriály a filmy

25. července 2014 08:00

Petra Kloidová

Sedm věcí, které jste o Hugh Jackmanovi nevěděli!

Pokaždé, když se Hugh Jackman objeví na televizní obrazovce, mají všechny ženy malé Vánoce. A teď je mají doopravdy! Ale s Hugh Jackmenem jsou hezčí. Nejvíc sexy muž roku 2008, skvělý táta, neuvěřitelný zpěvák, tanečník a herec v jednom. My o něm víme i to, co o něm nevíte vy!

Tenhle dvoumetrový pětačtyřicátník je ideálem všech žen. Tělo má totiž samý sval a kamkoliv přijde, mluví o své ženě a dětech. Vše nasvědčuje tomu, že je to milující otec a manžel, a aby ta kombinace byla ještě vražednější, je to Australan. Už dávno se chceme zeptat na to, co se v Austrálii děje, že se tam rodí samí krásní muži. Hugh Jackman je navíc ještě velice všestranný. Má vystudovanou novinařinu, umí stepovat, zpívat, je to oceňovaný muzikálový herec a ještě k tomu třetí nejlépe placený herec na světě. O jeho životě víme fakta, která vás překvapí a pobaví:

1) Má rakovinu

Hugh Jackman má na nose jizvu po operaci. Foto: instagram

Bohužel jedna z nejnovějších zpráv o Hugh Jackmanovi nebyla příliš pozitivní. Na Twitteru dal vědět o tom, že prodělal kožní formu rakoviny, melanom. Jeho manželka Debbie ho konečně donutila, aby si nechal pihu na nose zkontrolovat u lékaře... a naštěstí Hugh přišel včas. Kožní nádory sice patří mezi nejčastější rakoviny, ale také mezi nejsnáze léčitelné, protože jsou nejvíce vidět.

2) Amandě Seyfried zatančil k narozeninám na klíně!

Už jenom fakt, že Hugh Jackman je úžasný tanečník, musí všechny dámy dostávat do kolen. Nicméně, může být ještě lépe. Jelikož je Hugh velký showman, před zraky tři set lidí na jednom z holywoodských galavečerů zatancoval tzv. lap dance herečce Amandě Seyfried na její narozeniny! Amanda z toho zážitku musela žít další týden!

3) Začínal s divadelní hrou Václava Havla

Když poslední ročník vysoké školy, kde studoval novinařinu, přičichl k herectví, ročník zakončoval divadelní premiérou díla Vyrozumnění od Václava Havla.

Hugh Jackman je oprávněně zvolen Nejvíc sexy mužem. Foto: archiv Prima

4) Stepování se učil v Praze

V jednom z rozhovorů se zmínil, že během filmového natáčení se učil stepovat v Praze: "Chodili jsme do takové komunistické budovy, kde mě učil bývalý ruský baletní mistr," vzpomíná na období, které mu v další kariéře dost pomohlo, protože teď stepuje nejen ve své vlastní brodwayské show "Back on Broadway", ale i během moderování předávání Oscarů, jež pojal jako jeden velký muzikál.

5) Seznámení s manželkou popisuje jako největší klišé všech dob

Jeho první televizní role pro něj byla osudná i jinak než jen pracovně. Během natáčení televizního seriálu Corelli potkal svou budoucí manželku, o deset let starší Deborru Lee Furness. Ta už v té době byla v Austrálii velice slavnou herečkou. Deborra na jejich setkání vzpomíná velice vtipně: "Slyšela jsem, že se mnou má hrát nějaké mladé ucho. Nějaký Jack Human, nebo co..." Zatímco Hugh měl naprosto jiné obavy, vyšiloval z obrovského klišé, které ho potkalo hned při první herecké práci: "Proboha, může být už větší klišé než to, že se zamiluji do své první herecké partnerky?" ptal se.

Hugh Jackman a jeho manželka. Foto: indeath.net

6) Jak Hugh Jackman tajně pašoval kostýmy domů

Deborra si viditelně potrpí na opepření jejich milostného života. Jackman se během jednoho televizního rozhovoru podělil o chvíli, kdy se za ním jela na natáčení Austrálie podívat. Během nestřežené chvíle se k němu naklonila a pošeptala mu: "Vem si ten kostým večer domů..."

7) Nešťastné okamžiky v rodině

Hugh vás jistojistě musí nakazit svou neuvěřitelně veselou povahou. Budeme se sice opakovat, ale je to Australan. Australani nemají problém, Australani mají akorát životní výzvy. Několik takových sám prožil. Třeba ve chvíli, kdy Deborra dvakrát potratila (adoptovali pak syna a dceru). Nebo když jeho a dva bratry opustila maminka. S tou má teď výborný vztah, povahově je jí prý velice podobný. Podle jeho slov je jeho maminka jak neřízená střela.

S Nicole Kidman jsou dlohouletí přátelé. Foto: archiv Prima

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.