Sběratelé kostí na love: Co zapáchá hůř než mrtvola?

Antropoložka Temperance Brennanová je odbornicí na lidské kultury a z prstní kůstky je schopná napsat celou biografii. A tentokrát bude tu biografii psát z latríny...

Antropoložka Temperance Brennanová cestuje po světě, vyučuje a dokonce píše detektivky. Díky svým schopnostem je velice prospěšná při vyšetřování vražd, při kterých toho z obětí moc nezbylo. Spolu se zvláštním agentem Seeley Boothem tvoří skvělý pár, který vrahové neoblafnou, ani kdyby rozemleli kosti v drtiči odpadů.

Jejich pátrání je zavádí na ta nejpodivnější místa. Člověk by čekal, že ohledávání ne zcela rozložených ostatků bude nepříjemné samo o sobě, ale občas je proti vyšetřovatelům i místo činu. Tentokrát se jedná o latrínu.

Hledat v latríně?

Nejen že se Kůstka bude muset probírat lidskými exkrementy (což pro ni není takový problém, vždyť je to ze tří čtvrtin voda), ale navíc se zaplete do bažin mezilidských vztahů. Její chladná logika hledá přednosti fyzické i intelektuální, ale jak najít jednoho muže, který by splňoval obojí? Nejjednodušší řešení je najít si muže dva.

Můžete vzít jed na to, že tohle není ta nejhorší možnost, kde zkoumat mrtvoly! My jsme pro vás našli pět TOP míst, kde to je opravdu "příjemné". Článek najdete zde.

Jestli vše dopadne podle jejího očekávání, nebo bude mít pravdu Booth s teorií monogamie, se dozvíte ve středu, ve 21.20 na Prima love.

Klára Drahotová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.