Sběratelé kostí: Kdo jsou kolegové Kůstky a Bootha?

Jsou s vámi už osmou sérii – Kůstka, Booth a jejich kolegové a kolegyně. O představitelích ústřední dvojice už jsme psali, kdo ale ztvárnil jejich parťáky? Mrkněte na profily herců a hereček, s nimiž trávíte úterní večery na Prima love.

Angela Montenegro – Michaela ConlinČínsko-irské kořeny má šestatřicetiletá Michaela Conlin, ona sama se však narodila v pensylvánském Allentown. Co se filmových zářezů týče, objevila se po boku Adriana Brodyho v Love the Hard Way a předloni s Marisou Tomei a Mathewem McConaugheyem natočila drama The Lincoln Lawyer. Nejvíc se však do povědomí fanoušků zapsala právě jako Angela Montenegro.

Tamara Taylor – Dr. Camille Saroyan

Pestrou škálu seriálových rolí má na kontě Tamara „Camille“ Saroyan. Herečka kanadsko-skotského původu sbírala zkušenosti v seriálu Dawsonův svět, Party of Five nebo Ztraceni, nejlepší přítelkyni ústřední hrdinky v podání Halle Berry si zahrála ve filmu Introducing Dorothy Dandridge. Vidět jste ji mohli i v Serenity, snímku jenž završil seriál Joshe Whedona Firefly.

T. J. Thyne – Dr. Jack Hodgins

Walker Texas Ranger, Erin Brockovich, Po čem ženy touží, Odložené případy, 24 hodin nebo teen seriál The O.C. – tam se objevil T. J. Thyne. Také Thyne alias Jack Hodgins ve Sběratelích kostí našel svou nejslavnější televizní roli. Pochází z pěti sourozenců a kromě herectví je i spoluzakladatelem projektu Theatre Junkies, s nímž organizuje workshopy pro mladé herce.

John Francis Daley – Lance Sweets

Herec, hudebník, scenárista – to jsou profesní aktivity benjamínka týmu Johna Francise Daleyho, který ve Sběratelích kostí hraje agenta Lance Sweetse. Daley na sebe poprvé výrazně upozornil jako Sam Weir v seriálu Machři a šprti, mimochodem v seriálu začínali i James Franco a Jason Segel. Poté se objevil třeba v Show Geeny Davis a už v roce 2001 natočil krátký film What Babies Do? Jako scenárista se podílel jak na některých epizodách Sběratelů kostí, tak i filmech Šéfové na zabití, Kouzelníci nebo animáku Zataženo, občas trakaře 2.

Sběratele kostí uvidíte už dnes ve 20.15 na Prima love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.