Sandra Bullock kvůli Slečně zamilované drží světové prvenství!

Paradoxy se dějí hlavně v Hollywoodu, o tom by mohla vyprávět Sandra Bullock. Sandru můžete vidět v bláznivé komedii Slečna zamilovaná, která dokazuje, jak velký komediální talent má. Ve Slečně zamilované můžete vedle držitelky Oscara vidět i oblíbeného Bradleyho Coopera.

Jednou jseš nahoře, jednou dole. I tak se dá shrnout život herce, který má údajně vždy hlad jako vlk. Své o tom ví i Sandra Bullock, kterou už dvě dekády můžete sledovat v thrillerech, psychologických dramatech, ale i v romantických komediích. Pohledná černovláska s jiskrou v oku má totiž nezpochybnitelný komediální talent. To jste si už mohli ověřit ve snímcích jako byla Láska s výstrahou s Hugh Grantem či Návrh, kde si zahrála po boku Ryana Reynoldse.

Zábavně otravná Slečna zamilovaná

Sandra se bláznivých komedií zkrátka nebojí, dokonce se nezdráhá k nim přihlásit ani ve chvíli, kdy by na ně jiní protagonisté raději zapomněli. Kompletní opak Oscara je ocenění Zlatá malina, kterou si Bullock odnesla za Slečnu zamilovanou. A ano, Slečna zamilovaná je v podání Sandry otravným omylem přírody s příšerným vkusem na boty (až film uvidíte, dáte nám za pravdu). Avšak v nesnesitelné postavě Mary se ukrývá celé kouzlo humoru. Vy si totiž tu uřvanou holku, která pronásleduje svého vysněného muže, jež jí lásku neopětuje, na konec zamilujete.

Mary jde na rande naslepo, což není nikdy dobrým znamením, dokud se před ní neukáže Bradley Cooper v celé své kráse. Zatímco on její lásku neopětuje, ona miluje kameramana zpravodajství celým svým srdcem a jezdí za ním přes půlku státu. Sama se tak svým stalkerstvím stává námětem do zpravodajství...O tom je Slečna zamilovaná.

Sandra o Zlaté malině

Sandra sipro nejhorší možné ocenění, které může herec získat ten večer došla a její děkovná řeč byla omamně odvážná. "Vy jste ten snímek s největší pravděpodobností ani neviděli, protože jste vůbec nepochopili celý záměr filmu,"vytkla Sandra odborné porotě a všem rozdala DVD filmu. Druhý den se stala jedinou osobou v historii, která ve stejný rok získala nejhorší a nejlepší filmové ocenění na světě. Druhý den se totiž udíleli Oscaři a Sandra Bullock si odnesla cenu za hlavní herecký výkon za snímek Zrození šampiona.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.