Sama proti osudu: Co má hlavní hrdinka společného se svou představitelkou?

Milostné drama v nelehké situaci – toť zápletka tohoto romantického počinu. V hlavní roli je odvážná lékařka, která se vydá pomáhat obětem zeměstřesení na Sumatru. Tady se krom hrozných podmínek setká i s arogantním kolegou. Než zjistíte, jak to dopadne, mrkněte na pár zajímavostí o představitelce h

Romantické drama Sama proti osudu můžete vidět v sobotu od 20:15 na Prima Love.

Začátek jako překvapení

Jsou herečky, které odmala vědí, že chtějí hrát a pak ty, které jejich kariéra nakonec možná tak trochu překvapí. Alexandra Neldel patrně patří do té druhé skupiny. K první roli se totiž prý dostala víceméně náhodou. V půli 90 let pracovala jako zubní asistentka a příležitostná hosteska, když si ji na turnaji v pólu vyhlédla šéfka castingové agentury a pozvala ji na zkoušku pro roli v seriálu Gute Zeiten, schlechte Zeiten. Dopadlo to dobře a tehdy dvacetiletá Alexandra naskočila do natáčení seriálu, kde pak strávila celé tři roky.

Sexy dívka z obálky

Už krátce po svém nástupu do této záležitosti Alexandra zapózovala i pro časopis Playboy, kde oslnila i hřívou blond vlasů. A přišly i další role. V roce 2005 například romantický seriál Verliebt in Berlin, kde ztvárnila hlavní roli. Neldel sice po první řadě seriál opustila, později se do něj však vrátila. V roce 2005 se Alex objevila po boku Tila Schweigera (Klepání na nebeskou bránu, Hanební pancharti) a Johanny Wokalek (Baader Meinhof Komplex) třeba v komedii Naboso, zahrála si i v komedii 90 dní bez sexu a dalších romantických záležitostech.

Není z cukru

Alexandra se nicméně nevěnuje jen herectví, ale angažuje se také v charitativních projektech. Pomáhala například se stavbou domů pro nejchudší obyvatele v Kambodži a Nepálu. Hlavní hrdince sobotního snímku se tedy tak trochu podobá.

Romantický film Sama proti osudu můžete vidět v sobotu od 20:00 na Prima Love.

Sdílejte článek
Štítky seriál Sherlock Holmes

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.