Rizzoli & Isles: Představitelka Maury na Ibize protancovala střevíce!

Perfektní dovolenou si po konci natáčení seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně dopřála představitelka brilantní patoložky Maury Isles herečka Sasha Alexander. S rodinou vyrazila užívat krásy Evropy. Další díl seriálu Rizzoli & Isles uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Italská máma ve Španělsku

Jedním z míst, které Sasha s rodinou navštívila, byla Ibiza. Na slunném španělském ostrově ji navíc čekalo i velice milé setkání. Potkala se tu totiž se svou seriálovou kolegyní Lorraine Bracco. Ta v Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně hraje Angelu, svéráznou a temperamentní “italskou” maminu policistky Jane Rizzoliové. A zdá se, že si to tu obě dámy pořádně užily.

Sashu ostatně Ibiza okouzlila tak, že se pro fanoušky i samou radostí roztančila a na vystoupení Davida Guetty dokonce doslova protancovala střevíce!

Ukázala parádní figuru

Vybraný vkus i parádní figuru pak Sasha ukázala v nádherných plavkách. A jinak si samozřejmě užívala i procházek malebnými uličkami, dobrého jídla, nakupování a skvělých výhledů.

Nakonec do světa poslala i láskyplnou prázdninovou fotku s mužem svého života – režisérem Edoardem Pontim.

Evropské kořeny

Ostatně oba manželé mají v Evropě kořeny. Sasha Alexander, pravým jménem Suzana S. Drobnakovic, se sice narodila v Los Angeles, ale má srbské předky. Rodiči jejího muže Edoarda Pontiho, který přišel na svět v Ženevě, je slavný italský pár – již zemřelý producent Carlo Ponti a superhvězda Sophia Loren.

Vyfotila se s Chaplinem

Sasha si navíc se svou tchyní pravděpodobně dost rozumí a velice ji obdivuje. Nedávno se tak o ní znovu zmínila právě v souvislosti s evropským, prázdninovým cestováním – se Sophií a patrně i se svou matkou totiž Sasha navštívila muzeum Charlieho Chaplina ve Švýcarsku.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.