Rizzoli & Isles: Po Mauře jdou kriminálníci!

Premiérovou řadu Rizzoli & Isles můžete sledovat každý čtvrtek ve 20.15 ma Prima Love. Ačkoliv se minulý díl někdo pokoušel o Rizzoli, kriminálníci si tentokrát nedají pokoj ani s její kamarádkou!

Dostali ji. Superchytrá patoložka Maura Isles se totiž stala obětí přepadení. Záhadný zločinec ji unesl a skrývá na neznámém místě. Když je však únosce odhalen a Maura stále nikde, je Jane Rizzoli jasné, že pachatelů bylo víc. Začíná závod o čas. Maura je někde schovaná, nejspíš naživu, ale na jak dlouho?

Zatímco Maura zažívá v televizi dramatické okamžiky, její představitelka Sasha Alexander je naštěstí, alespoň podle toho, co vyfiltruje k fanouškům, pěkně v pohodě. Servíruje totiž jednu hezčí fotku než druhou.

Jak vypadal režisérský debut

Tady se třeba podělila o momentku z oslavy jejího režisérského debutu, jímž je jeden z dílů finální sedmé řady populárního seriálu.

Později přidala pár pohodových, prosluněných fotek z výletů. A nechybí ani sexy selfie.

Další díl seriálu Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.