Rizzoli & Isles: Mauře bude hrozit vězení

Rizzoli & Isles, seriál, který vám ukáže, že ženské přátelství a spolupráce existuje. Na Prima love uvidíte další z epizod čtvrté řady vyšetřování případů Maury a Jane. Tentokrát bude mít soudní lékařka Maura ovšem velké trable.

Ty dvě jsou jako oheň a voda, nicméně pojí je obrovské přátelství. Obě dvě se tak ve čtvrtek na Prima love ve 20.05 ocitnou společně na charitativním večírku.

Maura si najde milence?

Na večírku na počest dárců kostní dřeně se Maura seznámí s mladým lékařem a stráví s ním část noci. Muž je ale druhý den nalezen mrtvý. Ukáže se, že nebyl lékař, ale drogový dealer a vyhazovač. Maura je podezřelá z vraždy.

Maura a Jane se účastní večírku, který bohatí filantropové Taylor a Tucker Franklinovi pořádají na pomoc nemocným, kteří potřebují kostní dřeň. Jane už přispěla tisíci dolary, Taylor se z ní ale pokouší vymámit víc. Má toho dost. Chce odejít. Maura jí dá klíčky od svého auta.

Zdá se, že sama bude mít doprovod, mladého chirurga Brada Adamse. Povídají si a dost toho vypijí. Druhý den si Maura uvědomí, že si nepamatuje, co se událo mezi jednou v noci a pátou ranní...

Když ji Jane vzbudí, protože mají případ, je jako omámená. Při prohlídce mrtvoly v autě navíc zjistí, že jde o Brada Adamse. Není to ale žádný chirurg, nýbrž zloděj, drogový dealer a vyhazovač. Byl zabit prudkou ranou do přední části krku. V autě se najde Mauřin průkaz a mnoho dalších stop, které z ní dělají podezřelou…

Jak to tentokrát dopadne s Maurou v seriálu Rizzoli & Isles? To uvidíte ve čtvrtek na Prima love ve 20.05!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.