Proč milovat Richarda Castla? Tady jsou 3 pádné důvody!

Je samolibý, dvakrát rozvedený „děvkař“… a idol mnoha seriálových fanynek a fanoušků. Proč? Ačkoliv je Castle, zvlášť v prvních sériích, často k nesnesení, má i svá světlá místa. Tady jsou tři důvodů, proč tenhle playboy stojí za pozornost. Přidáte další?

Psaní je sexy

Castle je umělec, je úspěšný a navrch mu to pálí i v jiném oboru. Už kombinace těchto charakteristik působí jako magnet. Už v 1. díle 1. řady Richard prohlásil: „Vždy je tu příběh. Jen ho musíte najít.“

A jeho psaní je ostatně samotnou podstatou seriálu, neboť právě Castlova profese ho dovedla k policii. Svou fantazii užívá k řešení případů a případy zas pomáhají jeho fantazii, překonává tak totiž tvůrčí krizi.

Tomu se říká oboustranně výhodný „obchod!“

Playboy, co se polepšil?

Jen mu bylo třeba dlouhého dobývání a pevné ruky. Celé čtyři série především fanynky seriálu čekaly, kdy to dá žoviální bohémský Castle dohromady s přísnou a racionální Kate Beckett. A ačkoliv se to zdálo nemožné, opravdu to vypadá, že protiklady se nejen přitahují, ale i navzájem si vyhovují. Trocha „romantiky“ ve stylu Castla a Beckett?

V 22. dílu 3. řady pak Richard Castle směrem ke Kate pronese:

Chceš vědět, co jsem si o tobě myslel, když jsem tě poprvé uviděl? Že jsi záhada, kterou nikdy nevyřeším.

Má to v malíku, chlapec.

Je to zábavný muž!

Kromě uměleckých a svůdcovských aktivit je Richard Castle i zábavný chlapík, ostatně jeho hlášky jsou též jedním ze „stavebních kamenů“ atraktivity a úspěchu seriálu. Ať už komentuje to, co vidí, nebo perlí v konverzaci se svou parťačkou Kate, jedná se o pastvu pro uši a bránici. Ostatně to, že Kate bryskně kontruje, dokazuje i chvilka v 8. dílu 3. řady.

Castle: „Jaké nejpodivnější zvířátko jste měla?“

Beckett: „Vás!“

A co nejvíc baví na Castlovi vás? Máte ho rádi, nebo byste ho raději srovnali do latě? Podělte se s námi o své dojmy.

Seriál Castle na zabití můžete vidět každé úterý ve 21.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.