Seriály a filmy

22. července 2014 08:00

Petra Kloidová

Prima Play vám nabídne i nový dokument o Williamovi, Kate a malém princátku

V pondělí ve 20.15 jste na Prima love mohli sledovat nejnovější dokument o britské královské rodině - Williamovi, Kate a ročním Georgovi. Dokument měl velký ohlas u diváků, proto se na něj můžete podívat i v archivu zadarmo a online Prima Play.

Dokument, který vám pomůže nahlédnout do života královské rodiny najdete V ARCHIVU PRIMA PLAY TADY

Není pochyb, že jeden z nejsledovanějších porodů na světě byl porod Kate, která s princem Williamem čekala svého prvního potomka. Po dobu několika dlouhých týdnů celý svět čekal a sledoval Velkou Británii. Hlad po zprávách a novinkách byl takřka neukojitelný. 22. července 2013 se konečně narodil princ George Alexander Louis z Cambridge a propuklo všeobecné veselí.

Stačí kliknout na video:

K narozeninám malý George dostal dárky, z kterého sice ještě nemá rozum, ale fanoušci královské rodiny to ocení určitě:)

Jak vypadal vztah Williama a Kate? Byl trochu komplikovanější, než by se dalo čekat. Proč se Kate říkalo "Čekanka"? To se dozvíte tady:

Zajímavosti z královské rodiny najdete tady:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.