Prima love přispěla k rekordnímu výtěžku Jarmarku

Jak jsme vás už informovali, hvězdy televize Prima se tuto sobotu zúčastnily charitativní akce podpořené Primou love a podařilo se vybrat krásných 143 248 korun. Akce se zúčastnila nejen Markéta z Božských dortů, ale i moderátorka Odpoledních zpráv Monika Leová či Iva Pazderková z Pekelné výzvy...

Jako každý rok zaštiťuje sbírku Nadace Terezy Maxové dětem, která vybere jedno dítě, jemuž je výtěžek akce věnován. Na již devátém ročníku Jarmarku Onadnes.cz byla vybrána devítiletá Leonka, která trpí syndromem ADHD (hyperaktivita s poruchou pozornosti). Vychovávají ji prarodiče, kteří si ale nemohou dovolit platit speciální vzdělání, jež holčička potřebuje.

Markéta na Jarmarku udělala frontu, Foto:TV Prima

Díky všem, co si zakoupili například kousek dortu od božské cukrářky Markéty, žabky a osušky Prima love nebo vydražili kousek ze šatníku známých osobností, se týmu naší televize podařilo vybrat přes 30 000 Kč. Další peníze do kasičky přibývaly od prodejců, z peněz utržených za tombolu a z dražeb věcí VIP osobností, které se konaly na místě. Protože se vybralo víc peněz, než se očekávalo, Nadace Terezy Maxové dětem částku rozdělí i mezi další děti, které potřebují pomoc.

Do dražby se zapojila také krásná moderátorka Odpoledních Zpráv a Miss Earth 2013 Monika Leová, která vydražila například plyšového medvídka, s nímž donedávna usínala.

Iva Pazderková na Jarmarku. Foto:TV Prima

Bezesporu nejvíce věcí darovala do charitativní dražby moderátorka Iva Pazderková. Troje boty – v jedněch dokonce moderovala show Pekelná výzva, svetry, šátek, kalhoty a spoustu bižuterie. „Filozofie druhé ruky je ekonomická a ekologická, a to se mi líbí,“ pochvalovala si akci moderátorka Iva.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.