Seriály a filmy

11. listopadu 2011 17:00

Štěpán Podmol

Prima LOVE přeladí v Ostravě na nový kanál

V noci z 11. 11. na 12. 11. 2011 dojde k ukončení vysílání programu Televize Prima z analogového vysílače Ostrava-Hošťálkovice na kanále 48.

Následně bude vysílač technicky připravován na digitální vysílání a cca v 6.00 hod. by mělo dojít ke spuštění vysílání MUX3 se stanicí Prima LOVE na tomto kanále. Zároveň dojde k ukončení šíření MUX3 na dosavadním kanále 51 z vysílačů Ostrava-Hošťálkovice a Ostrava-Hladnov a k jejich převedení na finální kanál 48. Diváci, kteří přijímají signál z těchto vysílačů, si budou muset přeladit svoje digitální přijímače, aby mohli nadále sledovat Primu LOVE. Jak si kanál naladit? Nápovědu naleznete zde: http://love.iprima.cz/novinky/jak-naladit-prima-love

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.