Prima love nabídne nový seriál: Posel ztracených duší

Prima love bude každou sobotu a neděli vysílat ve 12.20 nový seriál. Posel ztracených duší vypráví příběh, ve kterém ztracené lidské duše bloudí po zemi. A na nás bude vymyslet, jak je dostat, tam kam patří.

Hnědooká krasavice Jennifer Love Hewitt má schopnost komunikovat s duchy, kteří z nejasných příčin stále bloudí po zemi. Za tím vším můžete najít zajímavé osobní příběhy, které se stanou alfou a omegou celého seriálu. Nové a nové lidské osudy, z kterých vás zamrazí v zádech, ale určitě se i pobavíte. Jennifer každého ducha prožívá až příliš…

Jennifer Love Hewitt jako Sherlock Holmes v kalhotách

O herečce hlavní postavy nebylo dlouho slyšet. Tahle sexy brunetka se ukázala v takových trhácích jako Vím, co jsi dělal minulé léto. Ve všech teenagerovských komediích vystupovala jako vlhký sen všech chlapců (a mužů). Ale pak o ní dlouho nebylo slyšet. Posel ztracených duší ji vrátil na červený koberec se vším všudy. Takový úspěch podle svých slov nečekala...

Podobné články

Melinda (Jennifer Love Hewitt) umí komunikovat s duchy nedávno zemřelých, kteří mají na tomto světě nedořešené záležitosti, a proto se nemohou přenést do jiné roviny existence. Aby jim pomohla, musí překonat vlastní skepticismus a pochyby. Když se jí podaří předat zprávy pozůstalým, mrtví dojdou zaslouženého klidu. Jenže ne vždycky je to jednoduché, protože úspěch nezávisí jenom na ní. Zatímco živí jsou nedůvěřiví a nechtějí si ji pustit k tělu, duchové zůstávají záhadní a málokdy rovnou řeknou, o co jim jde. Hlavní hrdinka proto musí pátrat po stopách, odhalovat nejrůznější tajemství a jednotlivé střípky postupně skládat dohromady. Posel ztracených duší je díky tomu seriálem plným zvláštních příhod. Některé jsou mrazivě strašidelné, jiné naopak dojímají nebo nemají daleko ke komedii.

Podívejte se na upoutávku:

Seriál pomáhají psát reálné zkušenosti médií

Zápletku seriálu inspirovaly zkušenosti Mary Ann Winkowski, která profesionálně komunikuje s duchy zemřelých. Tvůrci se radili také s uznávaným médiem Jamesem Van Praaghem. Všechny epizody se natáčely ve filmových studiích Universal v Hollywoodu.

Tom Wilson, který si zahrál Biffa Tannena ve filmu Návrat do budoucnosti, se rovněž objevil v šesti dílech Posla ztracených duší. Jako další celebritu si producenti vytipovali slavného trenéra psů Cesara Millana známého pod přezdívkou Posel psích duší. Seriál je od svého vzniku v roce 2005 neodmyslitelnou součástí popkultury, takže je častým terčem vtipných narážek v animovaných Griffinových.

Pokud máte rádi duchařské historky, pohledy do minulosti a krásné hlavní hrdinky, seriál Posel Ztracených duší bude něco pro vás.

Seriál Posel ztracených duší uvidíte každou sobotu a neděli ve 12.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.