Prima LOVE na Prague Fashion Weekend

Milé dámy, Prima LOVE vás zve na jedinečnou módní show – Prague Fashion Weekend, která se uskuteční tento víkend v Praze v Pařížské ulici a okolí. Připravili jsme pro vás LOVEly dárky, koutek líčení a další překvapení.

V našem stánku se na vás budeme těšit v sobotu i v neděli od 12 do 18 hod. v Pařížské ulici u č. 5. Naše růžové hostesky vás ke stánku rády zavedou.

Prima LOVE pro vás připravila na sobotu i na neděli koutek líčení, kde vám budou k dispozici dvě profesionální vizážistky, které vás nalíčí v duchu nejnovějších trendů kosmetikou Bobbi Brown. Veškeré korektory, podkladové báze a pudry vytvořené Bobbi jsou vyráběny ve žlutavých odstínech, které přesně odpovídají barvám pokožky. Vypadají tedy přirozeně a udají tón líčení, které bude následovat. Barvy pro líčení očí, tváří a rtů jsou nadčasové a vyráběné tak, aby se žena mohla nalíčit tak jemně či tak výrazně, jak bude sama právě chtít. Štětce i ostatní nástroje pro líčení jsou zcela profesionální kvality – ty samé používá Bobbi při focení a při módních přehlídkách.

V našem stánku se také v odpoledních hodinách objeví známý stylista Honza Pokorný, který byl u výběru dvaceti nejzdařilejších fotografií do druhého kola soutěže se seriálem Sex ve městě. Divačky se na nich stylizovaly do Carrie, Mirandy, Charlotte nebo Samanthy. Čtyři výherkyně si užijí víkend v New Yorku, ubytování v luxusním hotelu, dostanou pořádný balík peněz na nákupy a po svém boku budou mít jako osobního stylistu právě Honzu Pokorného. Výherkyně vyhlásí po 17. hod. na jednom z nejdelších mol v Evropě moderátorka Prague Fashion Weekend – Klára Vystisková.

Na Prague Fashion Weekend se kromě zkrášlování pod taktovkou Prima LOVE můžete těšit na módní přehlídky světoznámých značek. V sobotu se představí nejlepší modely od domácích i zahraničních návrhářských špiček a v neděli pak vybrané modely značek sídlících v Pařížské ulici a okolí. Program Prague Fashion Weekend najdete na stránkách www.praguefashionweekend.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.