Seriály a filmy

21. listopadu 2014 22:05

Petra Kloidová

Prima love: Co se stalo s Brandonem z Beverly Hills?

Brandon a Brenda Walshovi. Sourozenci, kteří se za každé situace dovedli správně rozhodnout a poučit svoje kamarády, jež propadli drogám, gamblingu nebo anorexii. Co se stalo se sympaťákem Brandonem po natočení Beverly Hills? To se dozvíte na Prima love ve snímku Rodina v ohrožení.

Jason Priestley se čtyři dny před natáčením nového seriálu Beverly Hills 90210 objevil na kamerových zkouškách. Tenkrát nosil těžké kanady, dlouhé vlasy a koženou bundu. Jako malý k herectví přičichl v různých reklamách, ale pak ho to přestalo bavit: "Nebavilo mě neustále se starat o svůj vzhled. Myslím, že dieta je pro třináctileté dítě úplně mimo. A tak jsem ve svých třinácti skončil," tvrdí Jason.

Role vždy dokonalého Brandona mu zajistila slávu na několik let, ale i pěkné nervy. Každý si prý myslel, že má jen světlé stránky: "Nejsem jako Brandon, to bych musel zapomenout na všechny neřesti, které mám. Každý v sobě ale jednoho Brandona máme. Je to ta pozitivnější část naší povahy," říká.

Někdo má rád modelky, jiný vizážistky

Skoro se zdá, že ho postihla seriálová nemoc známá jako rychlá smrt. Hrajete několik let v seriálu, ale pak po vás neštěkne ani pes. Jason se vydal na trochu jinou cestu. Vybírá si spíše alternativní projekty a snaží se režírovat. "Beverly Hills" ovlivnilo jeho život i jinak. V roce 1999 si v Miami vzal maskérku seriálu. Manželství dlouho nevydrželo, a tak si v roce 2005 vzal další maskérku, svou dlouholetou přítelkyni, tentokrát na Bahamách.

Na Prima love tohoto sympatického herce můžete vidět v sobotu ve snímku Rodina v ohrožení. Spisovatel Robert se rozhodl vzít svou dceru a novou manželku na plavbu lodí. Původně idylická představa o společném kempování na jednom z blízkých ostrovů se však brzy mění v zoufalý boj o přežití…Více TADY.

Další příběh ze život na Love uvidíte v sobotu ve 20.15! Snímek Rodina v ohrožení vám ukáže, jak se může zvrtnout rodinná dovolená.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.