Prima love: Báječné dorty u diváků bodovaly

Včerejší premiérový díl cukrářské reality show Báječné dorty se u diváků setkal s velikým zájmem. První díl pořadu sledovalo 150 000 diváků v cílové skupině Dospělí 15+.

Podíl na trhu tohoto pořadu v cílové skupině ženy 15–44 činil 5,81 % share a výrazně přispěl k letošnímu rekordnímu prime time Prima love (18.00–23.00), který včera vyrostl v cílové skupině ženy 15–44 na 4,57 % share a v cílové skupině Dospělí 15+ na 2,24 % share.

Ve čtrnácti epizodách pořadu Báječné dorty odhalíme zákulisí nejlepších amerických cukráren. V každé epizodě navštívíme jinou oblast Spojených států, kde budeme sledovat výrobu tří různých fantastických dortů, tvořených na objednávku. Klienti mají různorodé požadavky, ale všichni touží po něčem speciálním – unikátním dortu, který bude zlatým hřebem jejich narozeninové oslavy, svatby nebo jiné výjimečné příležitosti. Nejtalentovanější cukráři na světě se rádi podělí o tipy a techniky jak navrhnout, připravit a stylově doručit dort, který je sám o sobě uměleckým dílem.

Zdroj dat: ATO – Mediaresearch

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.