Premiéra TOP STAR Love!

TOP STAR Love má premiéru! Ještě více informací o aktuálních kauzách, v nichž figurují české hvězdy!Sexy Martina Gavriely vás pořadem provede přímo z Dominikánské republiky! A co se dozvíte? Maroš Kramár je dobrá partie! Taky chcete úspěšného „chlapáka“?

Poradíme, jak na to! Životní telenovela Ivety Bartošové, všechny její vzlety a pády od roku 1993! Dozvíte se také důvod rozvodu J.X. Doležala a představíme vám pár tatínků v důchodovém věku!

Iveta Bartošová:

Přehled slavných vzestupů a pádů Ivety Bartošové. Rok 1993 a první pokus o sebevraždu a další Ivetiny peripetie…

Slavní záchranáři:

Jiří Pomeje ve svém nočním vysílání rádia Frekvence 1 zachránil lidský život, odvaha Martina Maxy ho ale málem stála svobodu! Kdo ze slavných pomohl druhým či přímo zachránil někomu život?

J. X. Doležal – rozvod:

Kontroverznímu novináři utekla manželka, protože moc „hulí“. Ovšem J. X. Doležal vidí důvod jinde – samozřejmě na straně jeho Alex. Podívejte se jak to vidí J.X.D.!

Maroš Kramár:

Býval sexy idolem, ale umí vydělat i slušné peníze. Zkrátka – dobrá partie! Chcete také úspěšného chlapa? Poradíme vám jak na to!

Otec, nebo dědeček?

Novopečení tatínci, kteří už jsou dávno v důchodovém věku... Sedmdesátka není na překážku!

Ve čtvrtek 8.3 ve 21.45 hodin na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.