Premiéra na Love: Reality show Nejhorší máma na světě

Nedávají jim jíst, nestarají se o ně. A nemilují je. To jsou nejhorší mámy. Anebo jsou to ty, které svá vlastní dítka milují až moc? To se dozvíte v nové reality show Nejhorší máma na světě, kterou Prima love uvede v úterý ve 21.20.

Všechny matky na světě znají Lenoru Skenazy. V roce 2008 se dostala do všech novinových titulků. Média ji považují za "nejhorší mámu v Americe". Proč? Nechala svého devítiletého syna samotného cestovat metrem. Devítiletý školák chtěl jezdit do školy sám, Lenore to probrala s manželem a poté předali synovi mapu a několik dolarů na telefon. Malý Izzie se dostal překvapivě do školy bez problémů. Jediný problém měli čtenáři novin, do kterých o tomto malém dobrodružství syna napsala. Podle nich měla být synovi v patách nebo ho alespoň kontrolovat mobilem...

Jak na výchovu dítěte?

Obrovský mediální ohlas rozdělil matky na dvě strany. Dát dítěti svobodu, nebo se o něj starat co nejdéle to půjde, protože svět je plný nebezpečí? Pro americkou komentátorku a specialistku na otázky rodičovství Lenore Skenazy platí jistojistě první volba. Jednou z metod, kterou navrhla, je nechat děti celý den samotné v parku, aby se naučily hrát si samy a být za sebe a ostatní (děti) zodpovědné, což je názor naprosto neslučitelný s americkou výchovou.

Druhý den po vydání jejího článku už seděla v několika televizních show. Ohlasy ji inspirovaly k tomu zabývat se rodičovskou výchovou profesionálně. Lenore se předtím živila jako novinářka a její článek byl inspirací pro vznik reality show Nejhorší máma na světě.

O čem je Nejhorší máma na světě?

Nejhorší máma na světě – to je název nové reality show. Lenore je její moderátorkou i hlavní hvězdou. Během 13 epizod první série vstupuje do životů přehnaně starostlivých rodičů, kteří své potomky rozmazlují, a zasahuje do jejich výchovných metod. Dala si za úkol vytáhnout naše dětičky z bavlnky a osvobodit je, aby na vlastní kůži zažily, jak to funguje ve skutečném světě.

Ostrý střet dvou rozdílných pohledů na výchovu si nenechte ujít už v úterý 21.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.