Premiéra Love seriálu: dnes uvidíte novou sérii Chirurgů!

Seriál Chirurgové jste mohli sledovat tradičně každou neděli, Prima love vám však nabídne nový čas a nový den premiéry deváté řady! Chirurgy můžete nově sledovat každou neděli ve 22.15. O čem bude devátá řada?

Kde Chirurgové skončili?

Před tragédií se zdálo, že budoucnost Chirurgů ze stejnojmenného oblíbeného romantického dramatu na pokračování je jasně daná. Meredith, Cristina, Alex a Jackson chtěli vzít místo v jiných nemocnicích. Lékařská kariéra jejich budoucí/minulé kolegyně April byla na první pohled po zpackané zkoušce u konce. Meredith a Derek se mezitím zaměřili hlavně na to, aby byli svému miminku dobrými rodiči. Cristinino manželství bylo v neustálém ohrožení. Miranda se rozhodla dát lásce další šanci. A šťastná Arizona (Jessica Capshaw) si zvykala na mateřství…

Jenže nešťastný pád letadla v osmé řadě to všechno změnil. Doktoři z nemocnice v Seattlu se teď musí vyrovnávat se spoustou změn i vlastními těžkými ztrátami, které ovlivní jejich vzájemné vztahy a donutí je znovu přehodnotit vlastní kariéry.

Natáčení Chirurgů doprovází boj o smlouvy herců

Devátá série Chirurgů zdaleka není poslední. Letos v září měla v Americe premiéru už desátá řada a vzhledem k popularitě a úspěšnosti seriálu se dá předpokládat, že na pokračování dojde i příští rok na podzim. Shondu Rhymes, která Chirurgy vymyslela a je také jejich výkonnou producentkou, přesto znovu čeká těžký úkol.

Už před dvěma lety musela Shonda Rhymes čelit tomu, že se herci Ellen Pompeo, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Justin Chambers a Chandra Wilson před kameru možná nevrátí. Pětice figuruje v Chirurzích už od první epizody a v roce 2011 se pro sebe snažila získat výhodnější smlouvy. Jednání se nakonec protáhla až do poslední chvíle. Nový kontrakt s herci vyprší příští rok, a tak se situace bude opakovat. Jestli se oblíbení herci vrátí, je zatím ve hvězdách.

Sledujte seriál chirurgové v nový čas, v neděli ve 22.15!

v neděli uvidíte i novou premiéru seriálu: Deník call girl:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.