Představitelky Rizzoli a Isles milují oslavy. Díkuvzdání připravovaly s plnou parádou

Do pořádně drsného prostředí se tentokrát vydají Jane Rizzoli a Maura Isles. Společenství lidí, mezi nimiž ve čtvrtečním dílu hledají vraha, přitom mívá pohodovou pověst. Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Kdo ulovil rybáře?

Jane totiž tentokrát pátrá mezi sportovními rybáři! A to poté, co je v loďce nalezen jeden z nich mrtvý, probodnutý šípem. A když se tato dáma, která se rozhodně jen tak něčeho nebojí, ponoří hlouběji do mezilidských vztahů těchto nadšenců, nestačí se divit. Rybářství rozhodně není pohodička. A lidé jsou tu pro vítězství ochotni udělat cokoliv….

Co měla Sasha na stole? Dokonalost

To v osobním životě teď měly obě hlavní hrdinky mnohem větší pohodu. Obě se totiž připravovaly na Díkuvzdání a vzaly to pořádně z gruntu.

Zatímco Sasha Alexander se ještě před vařením vydala na nákup květin, kterými pak ozdobila dům a pochlubila se i sváteční tabulí, Angie Harmon poslala sváteční pozdrav s jednou ze svých dcer.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.