Představitelka Maury Isles vysekla poklonu matce a slavné tchyni Sophii Loren

Rodině a oslavám věnovala svůj květen (nejen) na sociálních sítích představitelka patoložky Maury Isles Sasha Alexander. Měla hned dva “velké” dny!

Sasha Alexander slavila! A vysekla poklonu mamce i tchyni

Dort, který stál za to

Věk se u dam sice zpravidla neuvádí… Ale věřili byste, že je blonďaté, věčně usměvavé a nadmíru šik herečce čerstvých 43 let? Sasha narozeniny oslavila 17. května a na svém Instagramu se nezapomněla pochlubit ani jedním ze svých narozeninových dortů. A že byl pořádný, ačkoliv v době kdy zmáčkla spoušť již z té sladké nádhery tolik nezbývalo!

Oslava mateřství

Už o pár dnů dřív však Sasha měla i další významnou událost – Den matek, který, soudě dle pozornosti, který svátku věnovala, dost prožívá. Nejdříve tak popřála (nejen) vlastní matce touto roztomilostií

Pak však sáhla do rodinného archivu a vzdala hold i své tchyni, kterou není nikdo jiný než legendární Sophia Loren. Na snímku (úplně dole) s ní je Sashin manžel Edoardo jako dítě. Už z dřívějších postů se zdá, že s ní má Sasha parádní vztah.

Na závěr pak poslala do světa i radost z vlastního mateřství – a připojila fotku, na které je se svou tehdy tříletou dcerou Luciou. Ta se narodila v roce 2006 a má ještě o 4 roky mladšího bráchu Leonarda.

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.