Představitelka Callie z Chirurgů šla na kluka! Jak jí to sluší?

Velkou změnu v životě (možná) přivítá Callie Torres v nedělním díle seriálu Chirurgové. Méně dramatický, ale i tak zajímavý počin učinila i její představitelka Sara Ramirez. K čemupak se odhodlala? Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Prima Love.

Co si Sara dopřála

Mexická herečka a zpěvačka, která do seriálového fenoménu pod taktovkou scenáristky a producentky Shondy Rhimes naskočila už v druhé řadě seriálu, si na sklonku srpna patrně řekla, že už ji nebaví mít tak těžkou hlavu. A udělala razantní krok – objednala se do kadeřnictví. Seriálová Callie je mimo jiné známá svými černočernými kudrnami, ve kterých je v seriálu velice snadno rozpoznatelná i pro ne-fanoušky televizního fenoménu.

Novou image, v níž obzvlášť vyniknou její zajímavé rysy, si přitom herečka v podstatě nadělila k narozeninám. 31. srpna totiž oslavila jednačtyřicet.

Jak se vám líbí?

Řeší potíže s Arizonou

Mnohem obtížnější změnou ovšem prochází její postava - Callie Torres - v seriálu Chirurgové. V neděli totiž se svou ženou Arizonou musí rozseknout rozhodování a budoucnosti jejich vztahu. Obě dámy prochází speciální třiceti denní terapií s přísnými pravidly. K čemu partnerky dojdou?

Uvidíte v neděli od 22:20 na Prima Love v dalším díle seriálu Chirurgové.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.