Představitel Steva Sharpeho v Zločinech ze sousedství je hvězda mrazivých thrillerů

Herec malých velkých rolí v zajímavých záležitostech – toť tak trochu John Carroll Lynch alias Steve Sharpe v seriálu Zločiny ze sousedství. Než si dáte další díl, mrkněte na pár informací o tomto rodákovi z Colorada. Další díl Zločinů ze sousedství můžete vidět v pátek od 20.15 na Prima Love.

Proslavili ho bratři Coenové

Letos uplynulo přesně dvacet let od chvíle, kdy do kin přišel slavný film bratří Coenů Fargo. Pro Johna Carrolla Lynche bylo setkání s touto režisérskou dvojkou hodně důležité, neb postava dobráckého manžela svérázné hlavní hrdinky, policistky Marge, se stala přelomem v jeho kariéře.

Hlavní podezřelý, i týpek v uniformě

Carroll se od té doby objevil v desítkách dalších filmů a seriálů, třeba jako hlavní podezřelý v psycho záležitosti Zodiac či šerif Ryan v mrazivém hororu Gothika. Tady si střihl roli po boku Halle Berry, s níž si o pár let později zahrál i v dramatu Spálené vzpomínky.

Foto: Zločiny ze sousedství, kde hraje i Lynch

Carroll Lynch měl vůbec štěstí na práci se zajímavými režiséry. Uniformu si znovu oblékl například při práci na neo-noirovém Prokletém ostrově Martina Scorseseho. V oscarovém Gran Torino pak pod taktovkou Clinta Eastwooda ztvárnil přítele hlavního hrdiny. Krom toho jste ho v posledních letech mohli vidět třeba v několika dílech American Horror Story, seriálech Turn a Živí mrtví (které můžete vídat na Prima Cool) nebo dvojce bláznivé komedie Méďa. Letos by se pak měl objevit ve snímku The Founder o muži, který stál u zrodu slavného fastfoodového řetězce McDonalds.

Další vražda k vyšetření

A co čeká hlavní hrdiny v dalším dílu Zločinů ze sousedství? Obzvlášť citlivá záležitost musí totiž dopadnout vraha šestiletého dítěte.

Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.