Poznejte svoji matku – nebo spíš Barneyho, Teda, Robin...

Seriál Jak jsem poznal vaši matku už je v plném proudu, ale cesta Teda Mosbyho k jeho vyvolené a matce jeho dětí je teprve na začátku. Pojďte se vydat s Primou love do hlubin Tedovy duše i za jeho jeho přáteli. My vám naservírujeme jejich historii.

Ted Mosby

Celý seriál se točí okolo Teda Mosbyho, který vypráví svým dětem, jak poznal jejich matku a nevynechává ani sebemenší detail. Ted vystudoval na univerzitě architekturu, kde se také spřátelil s nejlepším přítelem Marshallem a Lily. Tito tři spolu prohýřili mnohé večery na studentských kolejích a dopřávali si nejednu „bagetu“.

Ted je nepoučitelný romantik, avšak na paty se mu nelepí láska, ale spíš smůla. Bezhlavě se na první pohled zamilovává, a to i do Robin, která však o tak velevážný vztah, po kterém Ted touží, nestojí.

Jedna z jeho mnoha „lásek“ je převlečená za dýni a jiná je zas nevěsta na útěku. Ta pravá na něj někde ale určitě čeká, a je to právě ta se žlutým deštníkem!

Marshall Eriksen

Marshall je od univerzity, kde vystudoval práva, Tedův nejlepší kamarád. Štěstí našel hned u své první přítelkyně Lily. Marshall pochází z velké rodiny čahounů, kteří vyrostli na majonézových lahůdkách a gumových medvídcích. V mládí si přál chránit přírodu, což však nakonec musel přehodnotit, aby mohl se svou láskou Lily zabezpečit právě vznikající rodinu.

Lily Aldrin

Drobounká Lily byla na univerzitě pěkná dračice, ale nakonec se stala laskavou učitelkou ve školce. I přes malý učitelský plat má neutuchající zálibu v oblečení a botách. Kdykoli má špatný den, vždy ji rozveselí nějaké ty nové lodičky a samozřejmě i její přítel Marshall. Její velkou vášní je i malování obrazů, a stále doufá, že z ní jednou bude malířka… a maminka.

Robin Sherbatsky

Poprvé spatří Ted Robin v baru, a ihned se do ní zamiluje. Na prvním rande pro ni z restaurace ukradne modrý roh, Šmoulí penis, a řekne jí, že ji miluje. Moderátorka Robin i přes to, že Teda odmítne, se stane dobrou přítelkyní celé party. Pochází z Kanady ("taková zemička s ledem a sobama"), kde začala svoji kariéru nejprve jako zpěvačka, což jí však způsobilo fobii z nákupních center. Do USA přijela za kariérou, ale do cesty jí přijde nejen ta.

Barney Stinson

Nejvíc boží postava není nikdo jiný než Barney Stinson, manažer americké banky, ale zejména největší Casanova všech dob. Nedílně k němu patří – a je i jeho druhým já – oblek, a pak taky záliba v ženách. Na první pohled to vypadá, že Barney nemyslí ani srdcem ani mozkem, ale něčím úplně jiným. To celé však způsobilo jeho zlomené srdce z mládí. Barney je mistr proměn při svádění a žádná jeho kouzlu neodolá.

Nahoďte oblek a sledujte Jak jsem poznal vaši matku na Prima love! Každý všední den v 19.50.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.