Poznejte nové hvězdy: Představitelka Annabeth ze Zločinů ze sousedství měla těžký víkend ve Vegas!

V párty duchu měla přelom srpna a září představitelka Annabeth Chase Jennifer Finnigan. Usměvavá blondýnka si vyrazila do hlavního města hazardu. Další díl seriálu Zločiny ze sousedství uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love.

Co uvidíte v pátek večer v novém seriálu Zločiny ze sousedství?

Co čeká Jenninu Annabeth Chase v druhém dílu Zločinů ze sousedství? Hra o čas! Někdo totiž unesl mladou studentku. Je naděje, že může být ještě naživu, podaří se však objevit stopy, které Annabeth a její kolegyni Maureen k dívce a jejímu únosci zavedou?

Taková normální sobota ve Vegas

A že si Jennifer Finnigan svůj pobyt v Las Vegas zřejmě náležitě užila! Fotky od rulety a dalších hazardních pokušení sice neukázala, zato se patrně královsky bavila v klubech.

Za herce Jonathana Silvermana je herečka vdaná už od roku 2007 a pořád jsou zřejmě jak hrdličky. Silverman jí nedávno ostatně veřejně poslal parádní narozeninové vyznání. A rozhodně to nebyl jeho jediný láskyplný vzkaz.

Uvidíte v pátek od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Zločiny ze sousedství.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.