Poznali byste ji? Na Love můžete pravidelně sledovat Anastasii z 50 odstínů šedi!

Jako neurotická a nepříjemná svobodná matka Kate v sitcomu Ben a Kate boduje herečka Dakota Johnson. To, že se mladá dáma, jejíž hvězda momentálně dramaticky stoupá, dala na herectví, není žádný div. Proč? Další díl sitcomu Ben a Kate uvidíte v pátek od 12.25 na Prima love.

Herecká familie

Dakota si totiž před více jak 25 lety zakřičela v pořádně „slavné“ kolébce. Dcerka Melanie Griffith a Dona Johnsona se postupem času pomamila a potatila, herečkou byla i její babička Tippi Hedren, držitelka Zlatého glóbusu za roli v Hitchcockově slavném hororu Ptáci. Herecký debut si odbyla už v roce 1999 v rodinném snímku Léto v Alabamě, které režíroval její otčím Antonio Banderas a role si tam střihly máti Melanie Griffith a sestra Stella. Jinak si však cestu k větším úspěchům pěkně prošlapávala ve vedlejších rolích třeba v The Social Network, nebo 21 Jump Street. A krom krom toho, už jako teenager, začala fušovat i do modelingu – spolupracovala třeba s Mangem.

Matka a dcera: Dakota Johnson se možná mamince Melanii Griffith svěřuje s tím, že dostala kopačky

První hlavní role

Právě sitcom Ben a Kate však nabídl Dakotě úplně první hlavní roli v její kariéře. Aktuálně je Dakotiným největším zářezem kontroverzní drsnější romantika 50 odstínů šedi. Od svobodné matky se tu přesunula k „nevinné“ studence, která uzavře neobvyklou dohodu se sexy boháčem se speciálními požadavky.

Osobní trable

Co se osobních kontroverzí týče, často zmiňována je její měsíční protialkoholní léčba. Absolvovala ji v roce 2007 v čerstvých 18. A randění? Tam je podle svých slov spíš konzervativnější a preferuje delší vztahy. V minulosti randila třeba s muzikantem Noahem Gershem nebo hercem Jordanem Mastersonem.

Na výstřednosti si prý nepotrpí ani v módním stylu – herečka se stylem „holky od vedle“ preferuje spíš klasické, ale slušivé kombinace. Mimochodem mezi její kámošky patří třeba prominentní pařmenka Paris Hilton nebo jedno z nejslavnějších světových dvojčat Mary-Kate Olsen.

Další díl seriálu Ben a Kate uvidíte v pátek od 12.25 a každý všední den na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.