Potkáte nejbláznivější filmové vědce i ve Sběratelích kostí?

Neobvyklou mrtvolu najdou v úterním díle modelka a fotograf. V pytli totiž leží rozčtvrcené tělo, u něhož objeví kousky zlata a meteoritu. Stopy vedou do fyzikálního centra, kde je onen meteorit vystaven. Dříve, než to zjistíte, připomeňte si trojici fiktivních vědců, kteří se stali fenoménem.

Sběratele kostí uvidíte v úterý ve 21.20 na Prima love. Teď se podívejte na ty nejšílenější vědce!

Variace na Frankensteina

Potkat doktora Frank-N-Furtera je ošemetné. Hlavní hrdina muzikálu Rocky Horror Picture show ze 70. let je zajímavý chlápek a vlastník jedněch z nejhezčích nohou v dějinách filmu, na druhou stranu je taky tak trochu mešuge. Rocky Horror Picture show se stal filmovým ujetým fenoménem, proto není divu, že je to film, který se v kninech vysílá už dobrých pětadvacet let! Do kina chodí jeho fanoušci v převlecích a afterparty ve stylu "Rocky Horror" je opravdu divoká.

O čemž se přesvědčí pár snoubenců Brad (Barry Bostwick) a Janet (mladičká Susan Sarandon), kteří v bouři najdou útočiště v jeho zámku. Frank-N-Furter (Tim Curry) zde pořádá výroční mimozemské shromáždění. Sexy party a jeho excentrický projev by nebyly nic zas tak nebezpečného… kdyby si bokem „nevypěstoval“ ideálního milence a nesnažil se obloudit Bradovu Jan.

Hudební film na základě úspěšného britského muzikálu patří mezi kultovky a třešničkou je velmi vydařený soundtrack. Rozhodně pobaví.

Moc neviditelnosti

Dalšího vědce, který se dostal za hranu, ztvárnil Kevin Bacon ve slavném snímku z přelomu tisíciletí Muž beze stínu. O co jde? Skupina excelentních vědců vynalezne způsob, jak se stát neviditelným.

Šéf týmu Sebastian (v podání Bacona) na sebe vezme riziko a k proměně se nabídne, pokus však nepokračuje, jak vědci předpokládali. Neviditelný Sebastian se stává nebezpečím, které je všem z očí a zároveň může kdykoliv udeřit. A zastavit ho mohou jen bývalí kolegové.

Dr. Horrible´s Sing Along Blog

Opět muzikál, a znovu trochu ujetý. Geniální Dr. Horrible v podání Patricka Neila Harrise (Barney z Jak jsem poznal vaši matku) miluje Penny, ale ta dává přednost Kapitánu Kladivovi (v něm pro změnu poznáte Nathana „Castla“ Filliona ze seriálu Castle na zabití, který běží na Prima love).

Aby ji získal, spřádá plány, které Kladiva vyšachují, i tentokrát se však něco zvrtne… Režisér a tvůrce Josh Wheddon natočil tento nízkorozpočtový snímek během stávky scenáristů a umístil ho na internet. Dílko se stalo nesmírně populární, a to nejen kvůli pěveckému talentu všech účastněných. Zkuste ho taky.

Stojí za vraždou pološílená vědecká kapacita i ve Sběratelích kostí? Odhalíte v úterý ve 21.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.