Poradna PhDr. Laury Janáčkové

Trápí vás rodinné problémy stejně jako postavy seriálu Aféry? Svěřte se v naší poradně renomované psycholožce a sexuoložce Lauře Janáčkové.

Děkujeme za důvěru, se kterou se na nás obracíte. Na Váš dotaz Vám odpoví PhDr. Laura Janáčková.

PTEJTE SE PROSTŘEDNICTVÍM TOHOTO FORMULÁŘE

Z kapacitních důvodů nejsme ale bohužel schopni zaručit, že PhDr. Laura Janáčková odpoví na všechny Vaše otázky. Pokud se na Váš dotaz nedostane, budeme Vás o tom informovat. V takovém případě se svým problémem zkuste obrátit na jiného psychologa. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za pochopení.

O tématech ze seriálu Aféry hovoří PhDr. Laura Janáčková také ve svém pořadu Partnerské Impulsy doktorky Laury, který se vysílá každou sobotu a neděli vždy v 13:45 na Rádiu Impuls.

Minulé dotazy od vás:

Manžel hrozně žárlí. Co s tím?

Jak říci manželovi NE!

Manželka je semetrika

Manžel mě psychicky týrá

Dotazy a odpovědi na téma Kamarád taky rád (k prvnímu dílu Afér)

PhDr. Dr.phil. Laura Janáčková, CSc. je doktorkou psychologie a odbornou asistentkou na vysoké škole. Pracuje jako vedoucí oddělení somatopsychiky Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Její dlouholetá praxe zasahuje do různých oborů aplikované medicíny, kde se zajímá o vliv psychosociálních faktorů na změnu zdravotního stavu člověka.

Přednáší na univerzitách v Praze a v Brně a pravidelně se aktivně účastní domácích i zahraničních vědeckých konferencí. Publikovala desítky odborných i populárních článků, učebních textů a kapitol ve vědeckých monografiích. Mezi její poslední samostatné monografie patří Bolest a její zvládání, Základy zdravotnické psychologie, Nevěra a její zvládání, Komunikace ve zdravotnické péči a Praktická komunikace pro každý den.

V tisku jsou i další publikace, Psychoterapie bolesti, Rakovina a její zvládání. Účastní se rovněž přípravy a realizace osvětových pořadů a filmů pro rozhlas a televizi.

www.laurajanackova.cz

Podívejte se na PhDr. Lauru Janáčkovou v pořadu Show Jana Krause, kde vystoupila jako druhý host 22.4.2011:

Pokud se Vám zobrazila tato informace, máte s největší pravděpodobností zakázaný JavaScript ve Vašem prohlížeči. JavaScript také nesmí být blokován nějakým jiným rozšířením (např. NoScript apod.). Podrobnější informace nalznete zde.

//

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.