Pomsta: Není Emily jako Emily. Jak se liší seriálová hrdinka od herečky?

Pomsta jako seriál o hledání spravedlnosti by se neobešel bez řádně zanícené hlavní hrdinky. Emily Thoren je životem zocelená dívka, city odkládá až na druhou kolej a pro svůj cíl je svolná udělat cokoli. Emily Thoren hraje milá Kanaďanka Emily VanCamp. Spojuje je jen jméno?

Slovo „odpuštění“ ve svém slovníku nemá a právě to je jedna z věcí, které ji zásadně odlišují od její představitelky veleúspěšného seriálu Pomsta Emily Vancamp. A to není zdaleka jediný rozdíl.

Krom faktu, že herečka vyrůstala s oběma rodiči a třemi sestrami v kanadském Ontariu a ne v plážovém domku sama s otcem ve zbohatlickém Hamptons na Long Islandu, jsou zde i další:

1. První foťák za Everwood

Zatímco Emily T. se věnuje charitě, japonskému bojovému umění a dalším způsobům, jak zničit své nepřátele, herečka Emily V. dává přednost baletu a jízdě na koni. Zároveň fotografuje – svůj první fotoaparát (F100 Nikon) si koupila za výdělek ze seriálu Everwood, a je také nadšenou hokejovou fanynkou, především Montrealu Canada.

2. Jak si Emily a Emily našla přítele

Stejně jako všechno, co Emily T. dělá, je i její vztah s Danielem Graysonem účelový a na místo lásky se v něm skrývá hromadění prostředků k potopení ďábelské Victorie a jejího manžela. Ve skutečnosti je tento sympaťák známý jako Joshua Bowman a jeho vztah s Emily V. je opravdový. Každopádně se nejedná o první seriálový vztah, který přerostl i do Emilyina soukromí. Herečka má na své spolupracovníky štěstí. Kdysi chodila se svým seriálovým bratrem z Everwoodu, Chrisem Prattem.

3. Při natáčení ze sebe vydám všechno zlo, a pak můžu jít v klidu domů

Pro Emily T. je denní náplní ničení životů těch, kteří ho kdysi zničili jí a jejímu otci. Emily V. je zcela opačný případ. Pro australský časopis herečka uvedla: „Myslím, že mám tendenci spíše odpouštět. Seriál je pro mě vlastně úžasně terapeutický. Při natáčení ze sebe vydám všechno zlo a pak můžu jít v klidu domů žít normální život. Nejsem si jistá, zda Emily někdy najde skutečně štěstí. Jedním z jejích největších nedostatků při hledání pomsty je, že nedokáže rozlišovat své skutečné pocity.“

Přestože jsou obě dívky jako voda a oheň, jedna zákeřná mrcha, druhá andělská bytost, Pomstě to na kvalitě neubírá a naopak je vidět, jak spolu protiklady dokonale souzní.

Zajímá vás, co se Emily stalo? Proč se žene za krutou pomstou? To se dozvíte tady.

Klára Drahotová

Jak se Emily Thoren vypořádá se svými protivníky i vlastními pocity, sledujte v pondělí, ve 21.20 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.