Polovina sladkého páru. 7 věcí, které nevíte o Marshallovi

Marshall je prostě sympaťák. Věrného a zábavného přítele, a později i manžela Lily, je prostě nemožné nesnášet. Než s ním a jeho přáteli strávíte další zábavný podvečer, mrkněte na pár zajímavostí o tomto čahounovi. Postřehli jste je v seriálu? Jak jsem poznal vaši matku uvidíte dnes v 19.25 a 19.50

Z úplné rodiny

Marshall je jedinou postavou seriálu, jehož rodiče se nerozvedli. Bohužel však spolu ani tak do konce seriálu nezůstali – v epizodě Bad News v šesté řadě totiž Marshallův otec Marvin zemřel.

Inspirován tvůrcem

Marshall má částečně reálný předobraz! Jeho postava je volně založená na jednom z tvůrců série Craigu Thomasovi. Zašli byste s ním na kafe?

První v seriálu

Marshallovo jméno bylo první, které v Jak jsem poznal vaši matku zaznělo. Řekl ho „budoucí“ Ted svým potomkům, když odstartoval celé rozsáhlé vyprávění o svých přátelích a nelehké cestě k vysněné ženě.

Je to mrňous!

Že se vám to zdá podivné? Nu Marshall sice měří úctyhodných 193 centimetrů, nicméně i tak je nejmenším mužským ve své rodině.

Věří na Yettiho

Sympatický hromotluk má slabost pro nadpřirozené jevy – fascinují ho třeba yetti nebo bájná lochneská příšera.

Cit pro umění

Marshall se sice živí právničinou, ale zároveň také velice dobře hraje na klavír!

Absurdní seznámení

A na závěr perlička. Poměrně kuriózní bylo Marshallovo seznámení s Barneym. Seriálový Casanova se totiž Marshalla pokoušel přesvědčit, aby podvedl svou přítelkyni se zrzavou kočkou na baru… Marshall se toho nakonec chytil, sebevědomě k ní přišel a políbil ji. Na Barneyho tak udělal tuze velký dojem… než prasklo, že krasavice není nikdo jiný než Lily, s níž Marshall v té době už randil. Dobře on!

Jak jsem poznal vaši matku uvidíte každý den v 19.25 a 19.50!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.