Polovina sladkého páru. 7 věcí, které nevíte o Marshallovi

Marshall je prostě sympaťák. Věrného a zábavného přítele, a později i manžela Lily, je prostě nemožné nesnášet. Než s ním a jeho přáteli strávíte další zábavný podvečer, mrkněte na pár zajímavostí o tomto čahounovi. Postřehli jste je v seriálu? Jak jsem poznal vaši matku uvidíte dnes v 19.25 a 19.50

Z úplné rodiny

Marshall je jedinou postavou seriálu, jehož rodiče se nerozvedli. Bohužel však spolu ani tak do konce seriálu nezůstali – v epizodě Bad News v šesté řadě totiž Marshallův otec Marvin zemřel.

Inspirován tvůrcem

Marshall má částečně reálný předobraz! Jeho postava je volně založená na jednom z tvůrců série Craigu Thomasovi. Zašli byste s ním na kafe?

První v seriálu

Marshallovo jméno bylo první, které v Jak jsem poznal vaši matku zaznělo. Řekl ho „budoucí“ Ted svým potomkům, když odstartoval celé rozsáhlé vyprávění o svých přátelích a nelehké cestě k vysněné ženě.

Je to mrňous!

Že se vám to zdá podivné? Nu Marshall sice měří úctyhodných 193 centimetrů, nicméně i tak je nejmenším mužským ve své rodině.

Věří na Yettiho

Sympatický hromotluk má slabost pro nadpřirozené jevy – fascinují ho třeba yetti nebo bájná lochneská příšera.

Cit pro umění

Marshall se sice živí právničinou, ale zároveň také velice dobře hraje na klavír!

Absurdní seznámení

A na závěr perlička. Poměrně kuriózní bylo Marshallovo seznámení s Barneym. Seriálový Casanova se totiž Marshalla pokoušel přesvědčit, aby podvedl svou přítelkyni se zrzavou kočkou na baru… Marshall se toho nakonec chytil, sebevědomě k ní přišel a políbil ji. Na Barneyho tak udělal tuze velký dojem… než prasklo, že krasavice není nikdo jiný než Lily, s níž Marshall v té době už randil. Dobře on!

Jak jsem poznal vaši matku uvidíte každý den v 19.25 a 19.50!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.