Podvádíš mě! 3 (ne)oprávněné důvody k nevěře

Zatloukat, zatloukat, zatloukat! To je pravidlo, které podle sexuologů poměrně funguje. Ne v případě, že vás inflagranti načape kamera s celým štábem a partnerem, stejně jako v reality show Podvádíš mě!

Většinou jako podváděná strana a diváci chceme slyšet odpověď na otázku „proč?!“ Tak tady máte tři nejrozmanitější „důvody“ k nevěře.

1.Chuť zvednout si sebevědomí

„Moje kamarádka mě po dlouhé době, kdy trávila večery pouze s přítelem, začala zvát večer do společnosti. Připadalo mi to podezřelé, ale došlo mi to ve chvíli, kdy přišla na jeden večírek oblečená v ultra minisukni a vysokých podpatcích. Flirtováním si chtěla zvednout sebevědomí, ale jednou jí to trochu přerostlo přes hlavu.“ vypráví Renata. Setrváním v dlouhodobém vztahu si často partneři vytvoří určitou pohodlnost. Flirtování s jinými může vztah oživit a nemusí být na škodu. Zvlášť ve chvíli, kdy se natěšení po víru noci vracíte do postele k někomu, koho znáte a milujete.

2. Nespravedlivé obviňování

„Manžel byl velice žárlivý. Když jsem byla s dětmi doma, byl v klidu. Ve chvíli, kdy jsem se vrátila do práce, byl oheň na střeše. Jakýkoliv přesčas pro něj znamenal, že se někde „tahám“ s nějakým chlapem. Tak jsem si řekla, když už mám denně poslouchat, že ho podvádím, tak ať už je k tomu alespoň důvod. Nevěry nelituji, manželovi jsem nevěru přiznala a jemu konečně došlo, co dělal.“ Říká sebevědomá Lenka. Její manžel byl příkladem toho, že žárlivostí ve vztahu nejdřív „pojdeš“. Pokud neexistuje důvěra mezi partnery, neexistuje také nic, co by je spojovalo.

3.Příliš mnoho volného času, jinak řečeno nuda

„Manžel mi byl opakovaně nevěrný.“vypráví Jana. “Zatímco se často zapomínal v práci, já byla s dětmi doma. Přesto jsem se starala o to, abych dobře vypadala. Když jsem chtěla slyšet důvod toho, proč mě podvádí, nejdříve jsem myslela, že jsem přišla o sluch. Řekl, že jsem skvělá, vypadám dobře, dobře se starám o děti a domácnost, a že mu nic nechybí. Dělal to prostě pro zábavu. Tak jsem ho zaměstnala i doma, a jak se lidově říká „utáhla mu opratě.“ Pokud vaši partneři mají nebezpečně volného času a „roupy“, asi je ten správný čas zaměstnat je. Nejlépe vámi.

Příběhy nevěry a jejich důvody jsou různorodé, tohle byly ukázky jen pár z nich. Jak řeší nevěry v Americe , a co stojí za tím, že si partneři na své polovičky najímají detektivy, si můžete přečíst zde. Prima love vysílá reality show Podvádíš mě každou středu ve 20.15!

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.