Podívejte se na nejdivnější svatební dort vůbec

Podívejte se na nejdivnější svatební dort vůbec.

Tentokrát uvidíte v reality show Fantastické dorty tři soutěžící, kteří budou bojovat o deset tisíc dolarů ve chvíli, kdy představí klientovi svůj speciální dort. Za devět hodin musejí vytvořit nejméně 1,5 m vysoký dort. Jindy to trvá dny. O výherci rozhodnou tři porotci – George, Margaret a Leigh. V tomto díle je třeba vyrobit dort na svatební hostinu. Soutěžícími jsou Charity, Katie a Gary.

Zákazníkem je Katrina, sestra ženicha. Svatba bude obrovská a snoubenci si přejí barevný, romantický, ale moderní dort. Hlavní dekorací akce jsou květy ozdobené perlami a drahokamy. Téma je tedy dané a odpočítávání může začít. Každý tým má originální návrh.

Gary je samý problém, zatím ale vše zvládá. Dokonce zjistí, že má v jednom dortu utěrku. Uprostřed příprav dorazí Katrina a je nadšená. Všechny týmy jsou velmi nervózní. Těsně před koncem se komplikace jen vrší. Nakonec ale všichni stihnou dort dokončit. Posledním úkolem je dopravit výtvory do místnosti, kde sedí porota...

Jak dopadnou Fantastické dorty? Na to se podívejte v pondělí ve 20.15.

Jak ovšem mohou dopadnout svatební dorty, pokud jsou vaši klienti fanoušci do oldschoolových televizních her?

Tak na to se můžete podívat. Dvojice Američanů si nechala vytvořit dort na zakázku, který je velice progresivní. Jeho krásu objevíte ve chvíli, kdy se zhasne a na dort se promítá právě jedna z nejoblíbenějších televizních her vůbec. Všichni si přeci pamatujeme na tu kníratou postavičku Maria, jež s vaší pomocí přeskakuje veškeré překážky. V devadesátých letech se i v České republice rozmohl fenomén televizních her, kde se právě postavička Super Maria stala jednou z nejoblíbenějších.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.