Podívejte se na film s Julií Roberts, který jste ještě neviděli

Julia Roberts a její Pretty woman, Nevěsta na útěku či romance Notting Hill jsou evergreeny. My vám však na Prima love nabídneme další snímek s Julií, který už tak známý není. Třešničkou na dortu je fakt, že vedle ní hraje Nick Nolte. V neděli ve 20.05 na Prima love!

Julia Roberts hraje většinou samé krásky, které se mohou dokonce pyšnit mozkem v hlavě. A tak tomu bude i nyní ve filmu, který už tak známý rozhodně není. Objevte s Primou love v páteční večer další odstín Julie Roberts ve filmu Zbožňuju trable!

Tam si zahraje mladou novinářku, která na svou první titulku teprve čeká, ale nemůže se dočkat. Její dravost je vidět na kilometry daleko a nevzdává se jí ani ve chvíli, kdy má na kahánku. Tentokrát bude jako investigativní novinářka osobou, která je velice nevhodná.

Když se potkají dva novináři

Peter Brackett (Nick Nolte) je novinářské eso z Chicago Chronicle, Sabrina Petersonová (Julia Roberts) je začínající ambiciózní reportérka z konkurenčního Globu. On rutinovaně inovuje své starší články a úspěšně vstupuje do "velké" literatury – ona čeká na svoji první velkou příležitost, s níž se chce probojovat na titulní stránku. Poprvé se setkají při vyšetřování velkého železničního neštěstí, kde Sabrina nasbírá své první body pro Globe.

Renomovaný Peter poněkud podcení situaci i schopnosti snaživé začátečnice, která zachytila slibnou stopu signalizující velké téma pro palcové titulky. Co vlastně bylo příčinou téhle havárie, čí život měl být ohrožen a jaké zájmy jsou v pozadí? Otazníky jsou stále naléhavější a smíšený soupeřící novinářský tandem Brackett – Petersonová brzy zjistí, že se jejich zvědavost stala pro kohosi krajně nepohodlnou. Ale ani ve chvíli, kdy jim jde o život, nedokážou zcela potlačit své prestižní konkurenční zájmy, které činí z jejich soutěžní "spolupráce" velice dobrodružnou a nebezpečnou hru. Najatí vrahové jsou stále dotěrnější a dohnali je až do svatební síně, ale exkluzivní reportáž stále není dokončena. Klíč k poslednímu dějství a celému případu drží zkorumpovaní bossové chemického koncernu, kam Sabrina v odvážném sólu proniká – ale Peter ji v tom stejně samotnou nenechá..

Podívejte se v neděli ve 20.15 na Prima love. Bude na vás čekat Julie Roberts ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.