Po 11 letech se vrací ztracený syn. Co prožívá rodina z podobného příběhu jako prožila Natasha Kampushová?

Jaké to je ztratit syna, abyste ho po 11 letech úspěšně našli a začlenili zpátky do rodiny? Americký thriller Ztracený kluk vypráví o těžkostech každého rodiče, který si takovou situací projde. Ne vždy je návrat tak růžový, jak si každý maluje.

Americký thriller Ztracený kluk uvidíte už tuto neděli ve 20.15 na Prima LOVE.

Laura Harrisová porodila krásná dvojčata Summer a Mitchella a byla se svým manželem Gregem velmi šťastná. Jednoho dne se však Mitchell ztratil. Už je to jedenáct let a Laura se ho snaží každý den najít. Vytvoří Mitchellovu nadaci a pracuje s lidmi, kterým se ztratilo dítě. Laura má Summer i mladšího syna Jonathana velmi ráda, ale je posedlá hledáním Mitchella. S Gregem se rozvádějí, protože jeho přítelkyně Amanda je těhotná...

Ztracený chlapec rodině neuleví

Jednoho dne se za ní v kanceláři zastaví chlapec a tvrdí, že je Mitchell. Laura si je jako jediná z rodiny jistá, že je chlapec jejím synem. Greg ho vezme na testy otcovství, kde Mitchell odebere vzorek krve a slin z krku svého malého bratra Jonathana, aby byl test DNA pozitivní. Od té doby začne Mitchell malému Jonathanovi ubližovat.

Jednou chce dokonce osahávat svou sestru Summer. Obě děti však mlčí, protože z něho mají strach. Mitchell v noci ve tmě zmlátí Lauřina přítele Kyla... Jak to všechno dopadne? Na to se můžete těšit už tuto neděli.

Natasha Kampushová a opomenutý stockholmský syndrom?

Případ Nataschy Kampuschové je známým zdrojem vtipů o rakouských sklepeních. Ačkoliv neměl přímý vliv na významnější legislativní nebo kulturní změny, je třeba mu zároveň přiřknout i další podstatné prvenství – šťastný konec, přesněji nalezení dlouho ztraceného dítěte.

Ať už to bylo kvůli tzv. stockholmskému syndromu mezi obětí a pachatelem, či jiným okolnostem, Natascha později vyjádřila lítost nad osudem svého únosce Wolfganga Priklopila, který po odhalení spáchal sebevraždu, a poukázala na mnohdy komplexnější vztah mezi únoscem a obětí. Případ však rovněž připomenul, že únosy dětí nemusejí automaticky znamenat smrt oběti. Tak či onak, po provalení zadržování Kampuschové po celém světě přibylo odhalení podobných dlouhodobých únosů i naděje rodičů unesených dětí.

Přečtěte si 3 příběhy ztracených dětí, které změnily svět.

Těžké začátky po návratu z mučení

Právě mladá Natasha Kampuschová si po svém návratu mezi "lidi" určitě prožila své, stejně jako rodiče. Její otec napsal společně s anglickým autorem biografii "Pohřešovaná. Otcovo hledání Natashy Kampushové", kde odmítá věřit, že Natasha žila celou dobu ve sklepě. Dokonce tvrdí, že už jako osmiletá chtěla utéct od rodiny a čekala, až jí bude osmnáct let, aby mohla od Priklopila utéct tak, aby nešla do dětského domova. Ani její matka nenechala na vlastní dceři nit suchou a sepsala biografii o hledání své vlastní dcery s názvem "Zoufalé roky. Můj život bez Natashi". Novináři se stále ptají, co Natashu Kampushovou nutí vydávat biografie a filmy o svém zmizení...

Sledujte thriller Ztracený kluk na Prima LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.