Sladké recepty

4. listopadu 2013 22:30

Petra Kloidová

Pečte Božské dorty s Love i v úterý!

Božské dorty s Duffem můžete sledovat v úterý na Prima love ve 21.20! Duff se v tomto díle přizná k netušené věci – sám by chtěl svatební dort z masa! Pro klienty však hodlá udělat první poslední a peče dort znázorňující ostrov Maui.

Dort bude vytvořen topograficky, se sopkou ze suchého ledu. Další dort je také k narozeninám, tentokrát pro sedmiletého chlapce, a bude to skákací hrad. Anna a Katherine dělají Maui, Ben skákací hrad. Tým pekárny navíc jde v sobotu na softbalový turnaj pořádaný organizací Music Monitor Network, která sdružuje majitele nezávislých obchodů s hudbou. A Duffův tým bude hrát s týmem ze Sound garden, což je oceňovaný hudební obchod. Geof a Duff jim dělají dort – tašku Sound Garden, která spadla a vysypaly se z ní CD a kazety.

Sladká old school kazeta!

Kazetu chce Duff udělat proto, že více evokuje nezávislost a poslech hudby. Baltimorské noviny mají každoroční speciální vydání Nejlepší z Baltimoru, a Charm City Cakes dostalo cenu, která je ale negativní a v podstatě říká, že když si lidé upečou dort doma, udělají lépe, protože z CHCC jsou dorty drahé a lidé pak mají špatný pocit, když mají tak krásné dorty sníst. Navíc je prý používaný fondán sice dobrý na tvarování, ale ne na jídlo. Duff se hned rozhodne jim zavolat, ale Mary Alice ho přesvědčí, aby to nedělal. Ben pokryje fondánem celou sopku, ale ukáže se, že není celá a Catherine pracuje ještě na dalších dvou kusech, takže musí fondán sundat, připevnit zbývající díly a pak vše potáhnout znova. Katherine na ostrov připraví velkou spoustu detailů a hraček, a když pak dort doveze ke klientům, jsou nadšeni a se zájmem sledují dokončení dortu, které provádí na místě.

Vyrábět nemusíte na první pohled sladké dorty, ale dorty to jsou!

Anna s Benem pokračují na skákacím hradu a potáhnou konstrukci z latěk fondánem. Anna vytváří obaly na CD vypadlé z tašky Sound Garden a Duff obdivuje její malířské schopnosti. Konstrukci hradu pak Anna s Benem umístí na podstavec a začnou připevňovat stěny z tvarovací hmoty, ale ta dost nezaschla a jedna stěna popraská. Musí se proto vytvořit nová a nechat zaschnout přes noc, takže se Duff nabídne, že on dort ráno dokončí. Ráno ale zjistí, že vyrobená stěna je menší než připravený otvor, takže ji tam nakonec vůbec nedá, jako by to byl záměr. Když si klienti pro dort přijdou, velmi se jim líbí. Skvěle dopadl i dort pro Sound Garden a Duff a Geof ho odvezli do parku, kde proběhne zápas. Při něm sice Duffův tým nebyl moc úspěšný, ale dobře se bavil.

Podívejte se na Božské dorty s Duffem v úterý ve 21.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.