Patrick Dempsey z Chirurgů je čerstvě milencem Bridget Jonesové, ale své opravdové manželství zachránil!

Představitel Dereka Shepherda Patrick Dempsey má v těchto dnech patrně pořádný fofr. A také mnoho důvodů k radosti. Co je u oblíbeného fešáka nového? Seriál Chirurgové můžete vidět v neděli od 22.25 na Prima Love.

Stal se milencem Bridget Jonesové

Tak za prvé se Patrick momentálně pořádně věnuje propagaci svého nejnovějšího snímku – Dítě Bridget Jonesové. V pokračování životních peripetií svérázné Britky si zahrál cizince Jacka Qwanta, s kterým se Bridget vyspí na hudebním festivalu… A jeho hrdina se tak stane jedním ze (dvou) možných otců jejího dítěte. Tím dalším není nikdo jiný než Bridgetin bývalý – Mark Darcy. Jak tohle dopadne, můžete momentálně s hlavní hrdinkou rozlousknout v kině – minulý týden totiž snímek Dítě Bridget Jonesové vtrhl i do tuzemských kinosálů.

Zachránil své manželství

Důvod k radosti má nicméně Patrick i v soukromí, kde to ještě nedávno zřejmě dost skřípalo. Loni se totiž světem a internetem roznesla šokující zpráva – Patrick se po tehdy patnáctiletém manželství rozcházel se svou ženou Jillian! Nicméně nedávno se ukázalo, že dramatická situace má šťastný konec a pár zůstal spolu, neb na sobě pořádně zapracoval. A to patrně doslova, neboť Dempsey prohlásil, že manželství mu zachránila i spousta sexu, který se svou ženou má.

S maskérkou Jillian Fink Dempsey vychovává tři děti – čtrnáctiletou Talulu a devítiletá dvojčata Darbyho a Sullivana. A právě s kluky Patrick Dempsey před pár dny vyrazil i na show Jimmyho Kimmela.

Připravuje rodinnou večeři

Na rodinných vztazích zapracuje i “Patrickův” Derek Shepherd v seriálu Chirurgové. Pozve totiž na večeři Maggie, dlouho neznámou sestru Meredith, a také Richarda Webbera, který je Magiiným biologickým otcem. Meredith přitom z večeře patrně není úplně nadšená… Jak to dopadne?

Uvidíte v dalším dílu seriálu Chirurgové v neděli od 22.25 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.