Pátek? S Love a Catherine Deneuve!

Užijte si páteční noc s Primou love a hlavně s šarmantní francouzskou filmovou ikonou Catherine Deneuve. Uvidíte ji ve francouzském snímku Mé hvězdy a já.

Prima love na páteční večer chystá tak trochu nonšalantní oslavu ve víru francouzské krásy. Ve 20:15 uvidíte film Mé hvězdy a já v hlavní roli s Catherine Deneuve. Catherine je zosobněním elegance, ostatně jako každá Francouzka.

Francouzské herečky se pomstí dotěrnému fanouškovi

O čem film "Mé hvězdy a já" je? Robert pracuje ve velké umělecké agentuře. Nejvíce volného času věnuje svému hlavnímu koníčku – filmům. Jeho záliba a obdiv k francouzské kinematografii přerůstá však místy až v chorobnou posedlost slavnými herečkami, kterým neváhá znepříjemňovat život nevhodnými zásahy do jejich soukromí.

Jeho tři největší favoritky v čele s Catherine Deneuve se setkávají na natáčení nového snímku a zjišťují, že jsou obdivovány a obtěžovány stejným člověkem – Robertem. Rozhodnou se spojit a dát otravnému fanouškovi pořádně za vyučenou... Co mu provedou?

O filmu se dozvíte více TADY.

To se dozvíte na Prima love v pátek ve 20:15

Říká se, že nejelegantnější ženy žijí právě v ve Francii. Jak to dělají?

1) Sází na jednoduchou eleganci

Žádné složité účesy, těžké make-upy a překombinovaný outfit.

2) Milují klasiku

Může to být proužkaté tričko, balerínky a tmavě modré džíny společně s béžovým trenčkotem. Neobjevily Ameriku, ale tahle krásná kombinace nikdy nestárne.

3) Libují si v historii

Myslíte si, že čas barevných baretů a starých kol dávno vymizel? Francouzky umí tyto trendy oprášit. Kombinace starého a nového, to je jeden z klíčů, jak vypadat neotřele dobře. Stejně jako áčkové sukně pod kolena nemusejí být jediné vhodné pro ženy nad padesát.

4) V nedokonalosti je krása

Francouzka použije korektor na nedostatky pleti, řasy přetře řasenkou a nechá si rozpuštěné vlasy, které zvýrazní sem tam melírem. Přirozenost je pro ni hlavní. Vysolárkovanou kůži a barvené vlasy přenechá jiným.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.