Odhalte rodinné Kruté neřesti s Primou love

Sobotní večer ukáže, jak vypadá život jedné rodiny, která se konečně sejde. Jejich životy a představy o životě se totiž radikálně liší. Tajemství rodiny možná odkryje setkání po několika letech...

Rodina Carterových se připravuje na příjezd syna Matta, který oznámil zasnoubení s Allison. Má s ním přijet. Rodiče Phil a Lisa jsou na Matta hrdí, jako jediný plní jejich očekávání.

Dcera Karen se nestala spisovatelkou, jak se očekávalo, ale zamilovala se a vdala za fotografa Toma. Další syn Tim byl vyhozen ze školy. Nyní pracuje v otcově restauraci a často se opíjí. Phil s Lisou vidí Matta jako dokonalého, vše se proto točí jen kolem něj.

Když Matt s Allison přijedou, všichni se dobře baví. Mattův kamarád Andy připravuje rozlučku se svobodou. Než k ní dojde, zjistí Allison smutnou pravdu. Matt je homosexuál. Objeví totiž dopis jeho bývalého milence Kyla. Hned Mattovi vysvětlí, že ho miluje, ale vzít si ho nemůže. Slíbí, že nikomu nic neřekne, a brzy ráno odjede.

Matt u snídaně vysvětlí, že Allison musela za rodiči. Večer jde na rozlučkový večírek, aniž by někomu řekl, že svatba nebude. Domů jede vozem. Neumí si představit, jak bude rodičům vysvětlovat zrušenou svatbu a následně svou homosexualitu. Pokusí se zabít nárazem do sloupu…

Sledujte Kruté neřesti na Prima love ve 20.15!

Sledujte Kruté neřesti v sobotu na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.