O čem sní detektiv Kevin Ryan z Castla na zabití? A z čeho má hrůzu?

Velkou roli má v úterním dílu Castla na zabití detektiv Kevin Ryan a jeho rodina. Ryan si totiž vezme job navíc a je svědkem atentátu. Než zjistíte, kdo za ním stál a o co šlo, mrkněte na pár zajímavostí o kolegovi Castla a Beckettové!

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Z čeho má hrůzu?

Kevina Ryana hraje už několik sérií Seamus Dever. Poznejte ho lépe. Ač neohrožený policista, má Kevin kuriózní fobii – “bojí” se jeptišek. Za špatné vzpomínky mohou patrně zážitky z katolické školy, kterou kdysi navštěvoval. Kromě toho také zrovna nemusí horory.

O čem sní

Co by si Kevin pořídil, kdyby vyhrál v loterii? Vinné sklepy! Má na ně parádní vzpomínku, neboť právě “ve sklípku” byl se svou ženou Jenny na první dovolené.

Existuje i v psané verzi

Stejně jako Esposito je také Kevin postavou v knihách Richarda Castla o Nikki Heat. A co se filmové adaptace knih týče, je Kevin Ryan zřejmě obdivovatelem Jamese McAwoye, neb kdysi prohlásil, že by bylo fajn, kdyby ho v adaptaci Castlových knížek hrál právě on.

Co ho zastaví?

A na závěr jedna Kevinova “slabost”. I přes léta praxe je tu něco, čemu dovede čelit jen velice těžce – a to je husí peří. Je na něj totiž alergický.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.