Nový rok prožijte s Sherlockem Holmesem a jeho láskami!

Na Nový rok nás většinou zasáhne kocovina, ale i tak se nezapomeňte podívat na Sherlocka Holmese, punkáče z New Yorku. Uvidíte, že jeho lehkost bytí vás nabije novou energii, kterou do nastávajícího roku budete potřebovat! Sherlocka Holmese uvidíte ve 20.05 na Prima love.

Největší lásky punkového Sherlocka? To jsou brunetky a sport.

„Punkový“ Sherlock s tváří Jonnyho Lee Millera je pořádně sexy chlápek. I jeho představitel, Jonny Lee Miller, nemá o fanynky nouzi. Ostatně právě Miller, byl také prvním mužem hollywoodského vampa Angeliny Jolie a i v současnosti je po jeho boku krásná žena! Koho a co všechno miluje?

Bleskové manželství s Angelinou

Jonny Angelinu dostal do chomoutu dlouho před božským Bradem, štramákem Billy Bobem Thorntonem i adopcí prvního z jejích dětí. Temperamentní hollywoodská hvězda se za blonďatého Brita provdala v roce 1996. V té době měli už oba našlápnuto k slušné kariéře. Seznámili se ostatně během natáčení thrilleru Hackeři. A byl to trochu extravagantní pár.

Jolie na sobě třeba během obřadu měla černé kalhoty a tmavé tričko s Jonnyho jménem napsaným - údajně - vlastní krví. Jenže i přes efektní vstup do manželství spolu ti dva nevydrželi dlouho. Po 18 měsících začali žít odloučeně, oficiálně se rozvedli „až“ roku 1999. A to v poklidu. „Klíč ke klidnému rozvodu je přátelství,“ okomentoval to sám Miller. S Angelinou jsou tak prý stále kamarádi.

Angelina Jolie se dali dohromady s Jonnym během natáčení filmu Hackeři, poznáte je?

Osudová Michelle

Přízviska „manžela“ Angeliny se dlouho nezbavil, již sedm let však v jeho životě hraje prim jiná žena – Michele Hicks. Jonny zřejmě preferuje sexy brunetky, neboť i jeho dlouholetá partnerka je tmavovláska, vedle herectví se navíc věnuje i modelingu. Pár, v současnosti už manželský, společně vychovává čtyřletého syna Bustera Timothyho a žije v Los Angeles. Jako herečku jste Michele mohli vidět třeba v seriálu Právo a pořádek nebo Kriminálce New York. Zahrála si také v tomto videoklipu skupiny Bush.

Běhání a míč

Jonny Lee Miller má ale i další životní lásky. Je jednak fanouškem fotbalového klubu Chelsea, jeho vášní jsou však také maratony. V roce 2008 třeba uběhl London Marathon za tři hodiny a dvě minuty navrch. Před třemi lety pak běžel New York City Marathon. Běžela i herečka Jennifer Carpenter, s kterou se „sešli“ v seriálu Dexter.

Doběhne i pachatele „dnešního“ zločinu? Jeho Sherlock bude na stopě bankovních lupičů!

Šárka Novotná

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.