Novinky na Love: Nový čas Gigolů a žhavá anketa!

Minulou sobotu Prima love odvysílala novou reality show Gigolové! Skandální náhled do života mužského eskortu můžete sledovat v novém čase. Na Prima love uvidíte druhý díl už od 23.25. A teď si pojďte zahlasovat, kdo z nich vám přijde nesympatičtější!

Gigolové jsou první reality show, která ukazuje necenzurovanou podobu života gigolů v Las Vegas. To, co pro ně znamená práce, je pro jejich klientky čistým potěšením. Provokativní televizní série sleduje příhody obyčejných mužů s velmi neobyčejným povoláním.

Co se takovým mužům honí hlavou, jaké ženy si Gigola vybírají? Uvidíte, že budete překvapeni. Pánové jsou poměrně chytrá sestava mužů a ještě k tomu umějí s ženami flirtovat. Někteří na to jdou galantně, jiní umí ženu zaujmout svou drzostí, někdy i klišé. Platilo by to na vás? To musíte zhodnotit samy.

Jaký typ muže si jako Gigola představujete? Sedí vám naši protagonisté vzhledově? Vyberte toho nejlepšího a hlasujte!

Žhavou anketu najdete TADY

Chcete vědět, co přesně v takové reality show uvidíte? Více informací se dozvíte tady:

Sledujte život Gigolů v sobotu ve 23.25 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.