Nová telenovela na Prima Love. Nespoutaný anděl

Prima Love nasazuje novou telenovelu plnou lásky a nenávisti. Nespoutaný anděl vypráví o tom, jak se mladá dívka vyrovnává se svým traumatem... 28. ledna si její příběh užijete v českém dabingu každé pondělí až neděli!

Když se Maria de Jesus „Marichuy“ narodila, její matka si myslela, že umírá. Nechtěla nechat novorozeně na tomto světě bez péče, a proto je svěřila otci Anselmovi, knězi, který dal malou Marichuy do sirotčince. Když jí bylo čtrnáct, utekla a snažila se přežít na ulici. Uběhlo několik let… Jednoho dne na ni zaútočil opilec. Zážitek v ní vyvolal hluboký odpor k mužům. Od té doby mívala hrozné noční můry. Ujala se jí chudá pradlena Candelaria a starala se o ni jako vlastní matka. Marichuy jí pomáhala, jak jen mohla. Po čase se však pro mladické pochybení Marichuy ocitne před soudem. Čeká ji vězení, ale má naštěstí dobrého obhájce – psychoanalytika Juana Miguela San Romana. Je propuštěna do jeho péče. S terapeutovou dcerkou Mayitou a tchyní Onelií bydlí v jeho domě. Tchyni se Marichuy vůbec nelíbí a snaží se ji vyštípat. Jakmile vycítí, že se dívka začíná s Juanem Miguelem sbližovat, její úsilí nabude na intenzitě. Aby se vyhnul dalším problémům, pošle Juan Miguel svou svěřenku k soudci Patriciovi Velarde a jeho ženě Cecilii.Marichuy se ocitne ve světě plném intrik a nepřátelství. Podaří se jí najít pravou lásku a odhalit všechna tajemství minulosti? Její dobrota je opravdu andělská, a proto si mnozí myslí, že ji bude snadné zničit. Zapomínají však, že anděl dokáže porazit samotného ďábla. Proto si s andělskými bytostmi nezahrávejte!

Mexická hvězda Maite Beoriegui

Její celé jméno je Maite Perroni Beoriegui. Narodila se 9.3.1983 v Mexico City. Měří 160 cm.S jejími rodiči žila 12 let v Guadalajaře.Její otec se jmenuje Javier Perroni a má dva mladší bratry-Adolfa a Francisca. Má přítele,je to jeden z hudebníku RBD, Guido Laris.Jsou zasnoubeni a chtějí se až bude čas vzít. Jsou spolu už dva roky.Maite studovala na Televisa´s centro DE Eduacuion Artistica do roku 2000,ukončila pouze dva roky ze tří. Její vášeň je tanec a tak byla i součástí taneční reklamy pro jednu veleslavnou sportovní firmu. Před tím než dostala první šanci hrát v TV, hrála v několika divadelních hrách. Jako jediná z RBD dostala první šanci hrát až v Rebelde, kde se právě skupina zformovala. Stala se také hlavní tváří jedné kosmetiky. A její koníček je hraní na klávesy.

Telenovelu Nespoutaný anděl sledujte každé pondělí až neděli v 16.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.